ahojky napisali by ste byvalemu k narodeninam? ci je to blbost?
napisali by ste byvalemu k narodeninam?
Zalezi od okolnosti. My sme to medzi sebou vyjasnene mali a za blahozelanie ani nepodakoval. Na dalsie narodky som sa neunuvala ;)
nie, ja by som bývalému nenapísala k narodeninám.
moj byvaly mi k narodkam napisal, ja jemu nie. ale ak ste sa rozisli v priatelskom duchu a zostali kamaratmi, tak kludne mozes.
Ak ste sa rozišli v dobrom, máte vyjasnený súčasný vzťah medzi vami, a zostali ste v kontakte, tak samozrejme, že mu napíš. Iné je to, ak to vyjasnené nemáte, ak ste sa rozišli v hneve alebo ak ho tak chceš získať späť.
podla toho ci ste ostali v kontakte aspon trosku alebo ako ste sa rozisli.. ak ste sa rozhadali tak by som mu nepisala ale ak v pohode tak urcite by som mu napisala.. ale iba tak strucne, vsetko najlepsie..
Ja píšem, nie sme síce veľmi v kontakte, ale prečo nie ? veď som s ním niečo prežila a píšem obom mojim ex...s jedným som sa rozišla v zlom, teda pre mňa v zlom už som to s ním nedokázala vydržať ale viac s ním kontakt neudržiavam a s tým druhým, popravde ja som si uvedomila, že to tak nejde no aj tak ho mám moc rada a sem tam mu napíšem alebo aj on mne ako sa mám.. slušnosť je podľa mňa napísať :-)
zalezi kolko je od rozchodu... ja by som radsej nepisal...nema to zmysel
podla toho ake do buducnosti plany s byvalim.