Dobrý deň, potrebujem radu :-) Momentálne som na dobrovoľnickej činnosti, ale našla som si vytúženu prácu s tým, že spočiatku by to bolo len na dohodu. No pani na úrade ma odbila s tým, že ako si to predstavujem, že oni ma automaticky vyradia z evidencie lebo to nie je na zmluvu len na dohodu. Vždy som si myslela, že hlavné je nájsť si zamestanie a úrad prace by mi v tom mal pomôcť a nie mi v tom brániť...som z toho zmätená, neviete mi poradiť? Ďakujem pekne :-(
Dobrovoľnícka činnosť
Tá pani na úrade ti peknú kokotinu povedala. Ak pracuješ na dohodu si stále vedená na úrade práce. Záleži od toho koľko ti mesačne zamestnávateľ dá. Od toho sa odvíja aj to či bude za teba odvádzať odvody alebo nie. Nemôže ťa vyradiť len tak. Väčšinou ľudia pracujúci na dohodu čo poznám sú stále vedení na úrade práce a chodia sa pravidelne podpisovať. Takže ti podala debilné informácie. Len ťa straší krava nič viac. Tie urádnícke pi*e využívajú neznalosť nezamestnaných a trepú im do hláv koko*iny. Nájdi si niečo na webe o práce na dohodu.