dobry vecer,
mam taky vacsi problem - ze v lete to bude uz 3 roky, co ma bolia obe kolena po "namahe" - staci aj pri dlhsom chodeni. zacalo to po behani.
bol som u 4 ortopedov(ale nestali za vela):
-z toho 1 si myslel, ze simulujem.
-dalsi si to myslel tiez, ale dal mi aspon sinovial injekcie - tie mi vtedy ulavili na nejaky cas. minuly rok som mal hyalgan a ten mi nepomohol.
-dalsi mi odporucal jest versan
-posledny mi nic nepovedal, iba mi vypisal listok na rehabilitacie, kde som objednany o 4 mesiace.
mna tie kolena nebolia tak, ze by som nemohol hybat, alebo ze by ma pichali na konkretnom mieste. normalne mozem pohybovat, avsak sportovat vobec nemozem, ani dlhe prechadzky a cupenie mi tiez nerobi dobre.
pri kazdom ortopedovi som bol na roentgene a nic mi na ziadnom nenasli. aj tento posledny mi napisal, ze rentgen bez strukt. zmien, avsak este mi na papier napisal: primarna artroza kolenneho klbu. k tomu mi nic nepovedal(papier som cital az vonku).
hladal som teda, co ta artroza znamena a som celkom zdeseny z vyhliadok do buducnosti, lebo ja nemozem vobec nic robit-predtym som zil fyzicky aktivne-turistika, bicykel, beh, posilka, .... a teraz uz vobec nic nemozem(ani ten bicykel) a to mam iba 30r.
chcem sa spytat, ci by malo vyznam objednat sa do nejakeho sukromneho centra + ze by ma poslali na mag. rezonanciu - bolo by tam nieco zistitelne?
dakujem.