Smutna na narodeniny

Príspevok v téme: Smutna na narodeniny
Narodeniny333

Ahojte, velmi ma trapy ze dnes mam okruhle narodeniny, malo kto s mojich kamaratiek,znamych si spomenul....ale hlavna vec ze ked som na facebooku mala zverejneny datum, kazdy mi blahozelal....aka falos
Dalej, cakala som ze budem s priatelom. A on nic! Ani sa ma nespytal co budem dnes robit, ci mam program......Co mi na neho nesedi, lebo inokedy sa sprava ku mne uplne inak. A dnes ani ma nikde neplanuje zobrat, a ani mi nepovedal nech pridem k nemu....som stoho najviac znechutena
S par uprimnymi priatelkami mam oslavovat v nedohladne, lebo su zaneprazdnene.
A rodina?akurat mi tak zablahozaju a nic viac

Ach prosim vas poradte mi co mam robit?Kazde narodeniny som mala plan...tieto su nejake cudne.

peter_BA_33

pre vsetkych> je mi luto ze to u vas takto skoncilo alebo ako to inak napisat. Akesi vzdanie sa/odovzdanie sa situacii ... Je to smutne (uprimne to vnimam, nemyslim v zlom), ze ste takto skoncili a este to radite aj ostatnym. Jasne obcas niekto zabudne na narodeniny toho druheho, v tomto uponahlanom svete sa zial aj to stava, mave vela virtualnych priatelov a velakrat malo skutocnych. Ale akceptovat skutocnost, ze neoslavujem narodeniny, lebo je to len dalsi obycajny den. Toto je uz fakt smutne. Smutne, lebo sa to netyka len narodenin, ale citam aj o tom ako ludia ignoruju vsetko, sviatky, ludi atd.
Prosim uprimne sa skuste zamysliet, neberiem vam vasu volu a rozhodnutie ignorovat veci podla svojho zelania, ale je to aj tak smutne.
Narodeniny333> drz sa a aspon takto virtualne pekne narodeniny. Skus to mozno spomenut par ludom, mozno je to chyba, ze si nespomenuli tie "spravne osoby", a tak sa zacni obklopovat ludmi, ktori nezabudnu.

iggzik

Ja som narodeniny oslavoval posledne asi ked som mal ~6rokov, teda aspon podla fotky,, aktualne 32.. a neriesil som ziadne tie tzv. zaujimave 18 20 30 .. salam parek je to len obycajny dalsi den, a ludia niesu od toho aby nas obdarovavali..

blueberryNN

Lepsie, ked si na teba nikto nespomenie, ako keby ti napriklad chalan po 7 rokoch vztahu vecer po pozreti filmiku dal znenazdajky kopacky. Ci? Aj o takych narodeninach uz som pocula :-))

Moireal

Najvyssi cas prestat sa zaoberat vlastnymi narodeninami a potrebou byt oslavovany. Je to mozne krute ale je to tak. Aj mne uz bolo povedane, ze na svete je skratka privela ludi na to, aby sa z dakoho dakto zblaznil. Cim je clovek starsi, tym viac si to bude musiet uvedomit.

thzjk

mne sa to tiez stalo a nie raz...uzi si ich sama a neocakavaj stale od inych nieco....ked budu mat oni nejaky sviatok odignoruj to tak isto