"Najlepšia kamarátka/friendzone"

Príspevok v téme: "Najlepšia kamarátka/friendzone"
Jeykey

Na začiatok sa asi predstavím, som chalan mam 17 rokov a mam "najlepšiu kamarátku" do ktorej som zamilovaný možno už 3 roky... Ale ona vzťah somnou nechce. Sme kamaráti ktorí spolu trávia len tak voľný čas, pozeráme filmy, chodíme spolu venčiť psa a rôzne blbosti... Keď sme spolu osamote tak nemáme problém spolu ležať a "mojkať sa"... Ale nič viac... (Samozrejme nie žeby mi to vadilo) nezáleží mi na tom ... Záleží mi len na nej. Zniesol by som jej aj modré z neba ... Ale už viac krát mi naznačila ze chce byť len kamarátka a tak ... Hovorí ze proste tam nie je tá iskra z jej strany... Proste že nie je zaľúbená ... Ale má ma veľmi rada. Pravda je že som jej nikdy do očí nepovedal ze ju milujem. Mám hneď 2 otázky ... Prvá, ako v nej dokážem prebudiť ten pocit zaľúbenosti? Druhá, mám sa vobec snažiť? Ked po toľkých rokov stale nič? Ma to zmysel? Bob Marley povedal: "Ak je úžasná tak nebude ľahké ju získať, ak je ľahké ju získať nie je úžasná. Ak za to stojí tak sa nevzdáš, ak sa vzdáš nestojíš za to ty." Tento citát ma vždy motivuje aby som sa nevzdával ... Aj napriek trom rokom. Chcem sa spýtať či nezachádzam do extrému ... Či by som to proste nemal nechať tak...
Ďakujem za každý tip feedbacku. :)

Slobodna

Kokos to su rady, vy fakt nic neviete o zenach.
Muzi si mylne myslia, ze zeny neskutocne pritahuje, ked sa chlap rozdava na vsetky strany, ked ju ignoruje a kasle na nu, no a podobne nezmysly. Jasne, nejake nevyzrete, slaboduche pipenky urcite, ale nie normalne zeny preboha. Takym sa hentake chore spravanie a trapne hry, akurat hnusia. Vsak to vobec neevokuje spravanie muza, s ktorym si zena vie predstavit vztah, zivot, buducnost.

Ruku na srdce muzatka, vas by takato zena akurat rajcovala, dostat ju, pretiahnut, urobit si zarez, ale nie, ako partnerka.
A teraz to radite jemu, ktoremu na nej zalezi.

Zeny chcu rozhodnych muzov, taky, ktory nam da pocit, ze sme jedine, vynimocne, su s nami a vsetky ostatne sa mozu ist past.

Ides na to, ako slimak. Normalne ju schmatni, pobozkaj a povedz, ze ju milujes, ze ti kamaratstvo proste nestaci a to tak, ze sa jej z teba roztrasu nie len kolena, ale aj rodidla.

Alebo chces, aby prisiel niekto iny, urobil to namiesto teba a ty ju navzdy stratis?

Tieto somariny, ako friend zona ma vytacaju do vyvrtky.
Kedysi ste spolu trávili cas, mojkali sa, ci spavali, tak ste spolu mali vztah a basta. Nic medzi tym. Dnes je svet plny nezodpovednych sracov a sraciek. Vztah predsa nie je nic hrozostrasne, ziadne bububu. Tak sa vyserte na egoizmus, sproste hry a budte konecne chlapmi, paneboze!

kkkkkk

poll - áno platí aj pre mužov, ale treba na to ísť citlivo, aby to neevokovovalo nezáujem.
Jeykey - tak ju toľko nevolaj, nech povenčí psa sama a vtedy zistí, že jej chýbaš. Pomaly ide jar, vymysli zaujímavý výlet, zážitok a vtedy ju vytiahni von, alebo ju zober na nákup, hocičo netradičné. Povedať donesiem jej modré z neba nestačí, keď s tebou okrem nudných prechádzok nezažije nič vzrušujúce, nič čo by si dlho pamätala. Začni športovať, posilňovať, bicyklovať, chodiť na hory, tam naberieš sebavedomie, potrebuješ nutne zmeniť prístup. Nech sa o teba začne zaujímať ona, nech ťa začne von volať ona, ale musíš byť pre ňu zaujímavý, veľmi záhadno - zaujímavý a nie aby ťa ona mala dokonale prečítaného s predvídateľnými reakciami.

poll

kkkkkk.
Toto co si napisal o zenach: Vieš kedy sa dievča zaľúbi? Nie vtedy keď ste spolu, ale vtedy keď je sama, keď pracujú jej predstavy, keď sníva a spomína, ako s Tebou bolo fajn. Aj tak pochybujem, že sa z 3 ročného kamarátstva dokážeš vyhrabať, nebude to vôbec ľahké.

- myslis ze plati aj naopak? Na muzov? Dakujem

kkkkkk

Nesnaž sa, netlač toľko na pílu, nedávaj jej všetko čo ona chce, nedávaj ju na piedestál, je to obyčajné dievča so svojimi chybami, kľudne sa zaujímaj o iné dievčatá a hlavne jej povedz, že záujem majú aj iné, nemaj vždy pre ňu čas, nechodievaj s ňou vždy keď ona chce, maj svoje záujmy, buď sám sebou, buď mužný. Vieš kedy sa dievča zaľúbi? Nie vtedy keď ste spolu, ale vtedy keď je sama, keď pracujú jej predstavy, keď sníva a spomína, ako s Tebou bolo fajn. Aj tak pochybujem, že sa z 3 ročného kamarátstva dokážeš vyhrabať, nebude to vôbec ľahké.

iggzik

Uz som pocul aj taketo: Odmietnutie = najlepsie afrodiziakum..

Tazko poradit, ked ju nepozname, vlastne ani teba, aaale mas 17 ona asi menej, tak nieje kam ponahlat..

Osobne si myslim, ze najlepsiu perspektivu maju vztahy, ktore boli dlho v tej "friend" zone a potom sa dali dokopy..

Kazda prijemna chvila v zivote sa nemoze rovnat zabitemu casu..

Kto vacsinou iniciuje "stretka" ?

Ak ti to uz ale lezie hore krkom byt stale iba "friend" tak mozes skusit:
1. ziarlivost -> ked budete vonku spolu tak sa prihovor dakej inej pjeknej slecne a sledovat reakcie..
2. ignoraciu/odmlcanie, cize sa bude snazit ona,,.
3. all in,, naplanujes daky romanticky vecer a vsetko jej povies (to ze ju milujes atd)

Filip TT

To mas dobre. Ja som na manzelku cakal dlhsie ako styri roky, kym sme zacali chodit.

Hlavne na nu netlac a daruj jej slobodu. To oceni. Ak by sa podvolila a islo by to rychlejsie, uz mate za sebou aj rozchod.

Vaz si co mas - ze mozes travit cas v pritomnosti dievcata, ktore milujes.