Ahoj dnes som sa zrypala dolu zo schodou.preletela som asi 10 schodou.neviem ani ako som sa postavila nic .ale sla som domov az teraz som citila ze mam opuchnuty sval na stehne .krk i chrbat ma bolia a este aj hlava sa toci.chcem sa spytat moze to byt otras mozgu .lebo k lekarke sa mi nechce ist
pad zo schodou
Pri otrase mozgu človek riha... je ti na rihanie? mam56, čo užívaš? Dal by som si aj ja, aby som mal krajší svet
lekar..
Ked si spadla zo schodoV a nie je ti dobre mala by ist ist ku lekarovi
urcite chod k lekarovi
Posielam ti pozitívnu energiu, aby si sa uzdravila, ale k lekárovi by si mala ísť. Nemôžeš byť až taká bláznivá:-)
Inak, zopakujem to po x-tý krát. V žiadnom prípade nemôžeme prijať m. utečencov!!! V žiadnom. Keď chcú prísť Kresťania, nie je problém, ale v žiadnom prípade m.
Odpustím vám to jedine vtedy, keď vám zoberú občianky.
Som rád, že idete týmto smerom. Máte moju plnú podporu.
Oni čo s nami robili??? Naprimer v stredoveku??? Ja nechcem točiť o odpúšťaní, ale o logike a o zdravom rozume.
Inak, aby som si povedal svoje ako opozičný poslanec. Jediný. Tak len toľko. Nič také ste nespravili, aby som vás mal za čo kritizovať (čo je mojou psou povinnosťou).
Len to školstvo ma trochu se.ie. Ja vás nechcem brutálne kritizovať páni prof. Mne neide o všetko, len o cudzie jazyky. Mali by ste spraviť aj tzv. prípravky, aby si žiaci osvojili cudzia jazyky.
Vôbec to nie je o prísnosti.
Ako, prosím Vás, sa môžu učiť teóriu gramatiky v cudzom jazyku??? To je nemožné.
Najprv ich treba naučiť jazyk a až potom bude štúdium v cudzom jazyku.
Prosím vás, spravte to, však nemôžeme kašľať na všetko a na všetkých. Na niečom nám musí záležať:-)
Prajem vám pevné nervy alebo že by len viac uváženia?
P.S. Inak, nevšímajte si ma. Vyberte si len to, čo je pre vás rozumné.