Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo mam robit?

Príspevok v téme: Čo mam robit?
Sandra222

Pred niekolkymi mesiacmi som spoznala muza , zacal sa mi pacit , pisali sme si , volavali , chodili von. Zistila som vsak , ze udrziava kontakt aj s inou zenou a vadi mi to , no vzhladom na to , ze nie sme spolu mu teoreticky nic povedat nemozem. Mam to nechat tak a zabudnut nanho alebo to skusit riesit?

Viwien

Ahoj Sandra. Ja som v podobnej situacii. Stretavam sa s dvoma muzmi sucasne (a este s jednym, ktory ma ma rad, velmi mi v zivote pomohol). Vsetci su velmi fajn. Je mi s nimi vyborne. Kazdy ma nieco do seba.
Ak ti mozem poradit, neviaz sa na neho, pokial nie ste par. Uzivaj si, vychutnavaj si jeho spolocnost, ale nedavaj do toho vsetko. A ak niekoho noveho spoznas, tak mu daj sancu.

kafe

v tomto sa mi páčia sebavedomé mršky, ktoré poznajú svoju cenu a v prípade že chlap rieši inú ženskú, s ľadovým kľudom si len pomyslia: Ani ty chlapče nie si jediný na svete. Ak to nevíde s tebou, víde to s niekym druhým. Ale páčiš sa mi zasran, to sa nedá poprieť.
.
Dievča, bav sa, ver si, buď spontánna a sama sebou. Asi by som si tiež neodpustila tú otázku, či to medzi nami smeruje niekde alebo sme len fajn kámoši. Pretože sa chceš stretnúť so zaujímavým týpkom, ale ked si vo vzťahu, tak také niečo nerobíš.

0vecka

je uplne normalne ze chlap ktori si intenzivne hlada zensku tak ma rozrobenych viac... to akoze ak by xcel byt uplne ferovy tak by asi ostal do smrti panicom... imho je dost normlane ze ma viacero a az ked zacne s jednou chodit tak sa na tie ostatne vykasle no alebo aj nie.

akoze ine by bolo ak by spolu spavali ale ak spolu kavickuju tak je to imho uplne normalna zalezitost... a uplne milujem take rady ze hned to ukonci atd...

fghjklsdfghjk

ich vzťah sa už ,,vyvynul,, a to tak, že chlapec začal riešiť druhú. vy čo jej to radíte za kraviny?

Filip TT

Mozno ked sa ta druha dozvie o tebe, bude ona rozmyslat ci ho necha alebo to bude riesit :)

Myslim vsak, ze ovela dolezitejsie nez riesenie vztahu s tou druhou je otazka ako sa vyvija vztah medzi vami. Ak citis, ze z jeho strany sa to prehlbuje, tak je len otazkou casu, kedy sa poriesi ta druha. Ak ten vztah stagnuje tak ti nepomoze ani "vyriesienie" tej druhej.

*adriana

sa este pytas ??
ti nestaci ze riesi druhu ??
kasli na to, vazne, je to skoda casu a energie
ak by stal o teba, venoval by ten cas, ktory venuje jej, len tebe a snazil by sa o teba...nikdy to nebude ok., a nikdy podla tvojich predstav zmier sa s tym a hladaj normalneho chalana nie kkta :D

0vecka

tak sa ho spytaj ci spolu chodite...

ak ti povie nie tak mu mozes povedat ze si niekoho spoznala a ze s nim ides na rande... uvidis ako sa bude tvarit

ak ti povie ano tak to uz mozes acat riesit