Pribratie u mužov

Príspevok v téme: Pribratie u mužov
Devill1992

Dobrý deň som 23-ročný chalan a mám takýto problém. Už asi 5ty rok nie a nie pribrať. Na svoju priemernú výšku mám okolo 56-58kg čo sa mi zdá strašne málo. Nakoľko ma to strašne hnevá v poslednej dobe skúsil som sa obrátiť na Vás. Nikoho v rodine nemáme úplne že chudého ako som ja. Jem pravidelne denne tak 5x vačšie porcie ráno v noci proste nonstop. Stresy nemám žiadne aspoň o tom neviem :D Chodím tak 2-3x do týždna behať, športovať. V čom može byť problém? Nejaké rady? Niekto kto si prešiel podobným ?

0vecka

michael 1 ze rok opice 1992?? ti sibe?? ak by boli tieto somariny aspn trosku pravdive ak by v populacii narodenej v roku 1992 bolo menej obeznych a viac chudych ludi... myslis ze je to naozaj tak?

mam56

Od teraz budeš priberať a nemaj o tom žiadne pochybnosti. Vidíš, ako málo ti chýbalo ku šťastiu? No.
Báseň - Sviňa.
Prišla ku mne divá sviňa, bola to len moja vina.
Zjedol som jej lesný cesnak, ja som teda riadny čmeliak.
Mala malé mláďatka, takmer som ich pohladkal.
Kly, tie, na mňa vycerila, takmer ma tým prizabila.
Utekal som ako blázon, les široký diapazón.
Keď ma ešte dobehla, ten môj strach hneď postrehla.
To je celá moja báseň, pre tie mám ja veľkú vášeň.
--------------------------
Ak môžete, tak ma podporte. Zase musím robiť aj charitu. Mňa z toho fu.cked asi je.ne. Ja neviem, na čo jám mám vlastne robiť tie dobré skutky. Mám ich niekoľko tisíc a to nepreháňam.
Ja chcem ísť do pekla, tam je aspoň teplúčko a nie sú tam naftalínové babky:-)
Ja mám fu.ked schizo-life:-)

michael 1

Tak začnem trochu ne obyčajne. Ty si znamením opice r. 1992 si myslím , a to fakt ťažko pribrať, pretože opice su obyčajne chudé. To jedna stránaka vecí čo proti tvojmu snaženiu stojí. Dalej píšeš , že chodíš behať, tak to nechápem prečo to robíš ked chceš pribrať! to je blbosť v tvojom veku ked chceš pribrať. Behať nech idu tí čo chcú schudnúť!Strácaš zbytočne kalorie.
Teraz určím specifikum čisto na tvoju osobu, ako pribrať. Neplatí to pre niekoho iného za 1.Jedz všetko čo ti chutí a veľa a často a veľa odychuj!a veľa spí podla možností.
2 Neuživaj rafinovaný cukor v žiadnej podobe! Coca cola a pod.
3 často do jedalníčka zarad špargľu(treba ju vedieť nejako pripraviť inak moc nechutí)
4 jedz pravidelne na minut presne!!! raňajky,desiata či obed a večera. Veľmi dôležitý faktor!
5 ak si vzteklý výbušný , tak dobre by bolo brať nejake upokojuce lieky na ukľudnenie, slabe sedatívum v čase briberania .stačí pytať lieky u obvodáka netreba hned bežať na psychiatriu.
6 určite budeš priberať, a pomerne rýchlo ak to dodržíš- to mi ver.

Lionel

Kľudne môže ísť aj problém v tele má to aj kamarát môže jesť koľko chce nepriberie musel začať brať prášky na posilovanie aby pribral.

0vecka

na to mas kaloricke tabulky kolko kcal je v 100g... napr 100g masla ma asi 700 zalezi na tom ake..
www.kaloricke-tabulky.cz

ale tieto udaje su na kazdej potravine...vzdy tam vidis kolko ma kcal a kolko tukov cukrov a bielkovin. najdi si hlavne nejake lahke zdroje napr pol litra koly alebo aj jablkoveho dzusu atd ma asi 220kcal. ak si varis sam tak si proste mozes ho hoccoho drbnut maslo atd... akoze je to narocne presne pocitat ale venuj tomu jeden den ked budes pocitat vsetko co zjes a uvidis kolko jes asi kcal. Ono je dost dobre ak ziskas taky cit a vies co ma asi kolko

akoze ty mas vyhodu ze ches pribrat takze ak si napocitas dost kalorii tak si splnil plan na den a mozes jest aj potom.

ja som bol tiez takto chudy som mal 70kg a 195cm a z vlastnej skusenosti ti poviem ze musis vediet kedy prestat... u mna to tiez dlho neslo a potom som pribral na 113kg... teraz mam takych stabilnych 100...

Devill1992

Čavko díky za odpoveď možeš mi poradit ako na to? Veľmo sa do toho nevyznám. Napr. Nahádžem to do tej kalkulačky a vynde mi že musim príjmat aspon 2200kalorii cca +- Čo to znamená keď to prenesiem na jedlo?

0vecka

pocitaj calorie toto som zazil u viacerych ludoch ktory mi hovorili ze vela jedia a pritom to ich vela nebolo bohvieco... vypocitaj si na kalkuacke kolko kcla mas denne zjest aby si pribral a pripocitaj k tomu to behanie na pribratie 1kg musis prijat o asi 7000 viac kalorii ako spalis