Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skaredi ludia

purplepink

precitaj si este raz po sebe co si napisal... SOM skaredy, SOM chudobny, NIKDY NEBUDEM MAT zenu... s tymto pristupom to naozaj nikdy nebudes mat! zmen myslenie zmen svoj zivot... nikto nie je skaredy, pre niekoho budes atraktivny taky aky si, len to musis pripustit vo svojej mysli a uverit tomu sam

lolinka

Keby to pisala zena, ze je skareda a preto si nevie nikoho najst tak jej to uverim. Ale chlap nech je hocijako skaredy, babu si najde. A nemusi byt ani bohaty, kolko chlapov u nas je bohatych, malo a babu si aj tak naslo. Tam bude problem niekde inde, ale kde, na to musis prist sam. Mozno mas privelke naroky, to je bohuzial problem mnohych chlapov. Chcu len tie najkrajsie baby a nejaku priemernu si ani nevsimnu, pritom nikdy nepochopia, ze na tie krasavice proste nemaju.

Mesačný princ

adr1a. - nič v zlom ale ak má človek takýto vek, tak to ešte neznamená, že musí mať prácu alebo majetok. Ale to som len tak podotkol. Nikdy nevieš, kto ako žije a aké má v živote možnosti.

adr1a.

Mas 41r a das si nick ako male decko? Ty mas asi iny problem ako len skaredost a chudobu)
A ze si skaredy newa. Staci trochu zmena zovnajsku (strih vlasov co ti pristane ai), dat si vhodne oblecenie a je. Hned budes mat napadnicky.
A pracujes vobec? Mas 41r tak by si mal mat uz nieco odpracovane aj zarobene. Tak nechapem. A zas muz nevyklada take investicie do seba ako napr.zeny kde ich kozmetika drogeria handry obuv kabelky kadernicka kozmeticka ai stoja plno penazi

mmoonna

A ako prosím ťa vieš, že si škaredý? Niekto ti to povedal, alebo je to len tvoj subjektívny názor? Ak si ty myslíš, že si škaredý, tak aj tak na okolie vyžaruješ. Mal by si začať myslieť pozitívne. Ani v 41 r. nie je neskoro na vlastnú rodinu a aj deti. Vieš ako sa hovorí: chlapovi stačí, ak je trochu krajší od čerta. A nie všetky baby letia na takých tých typických krásavcov.