Dobry den vsetkym. Chcem sa poradit. Cca 2 mesiace dozadu som mala pocit uplneho vycerpania, zle spavam budim sa okolo 3.40 h denne. Vysledkom dlhodobeho stresu ktory som si zjavne neuvedomovala , som v košiciach stole skoro odpadla. Prislo mi strasne zle , mala som pocit , ze mi nieco zviera hrdlo a nemozem dychat , oblieval ma pot , mozem povedat , ze na100 % to bol pocit uzkosti. Nasadila som si magnezium + B6, obycajne magnezium + D vitamin , beriem to vzdy rano. Neskor sa mi k tomu pridruzilo chvenie ruk , noh a mam pocit, ze aj hlavy. Zatial som u lekara nebola. Prosim poradte mam psychyku v pr.....alebo co to moze byt . Nemam najmensiu chut brat oblbovaky. Dakujem za kazdy nazor k veci
Neutologicka porucha ci tantemick syndrom
Podľa toho čo opisuješ vyzerá to na tetániu. lekári hovoria, že nie je životu nebezpečná, ale ja viem, že veľmi strpčuje život. Trpím na tetániu 11 rokov a viem čo to znamená a lekári všeličo vyskúšali na mne, ale nič nezaberalo a dokonca na diagnózu som prišla sama a potom som sa dala vyšetriť za vlastné peniaze a potom mi tetániu lekári potvrdili. Aby som ju držala na uzde každé ráno beriem za hrsť výživových dolnkov od -odkaz odstránený-. Nechcem nikoho urážať , ale dosť značiek som vyskúšala a nezaberali lebo boli slabé. Obyčajné magnézium ti nezaberie.