Neutologicka porucha ci tantemick syndrom

Príspevok v téme: Neutologicka porucha ci tantemick syndrom
allen

Dobry den vsetkym. Chcem sa poradit. Cca 2 mesiace dozadu som mala pocit uplneho vycerpania, zle spavam budim sa okolo 3.40 h denne. Vysledkom dlhodobeho stresu ktory som si zjavne neuvedomovala , som v košiciach stole skoro odpadla. Prislo mi strasne zle , mala som pocit , ze mi nieco zviera hrdlo a nemozem dychat , oblieval ma pot , mozem povedat , ze na100 % to bol pocit uzkosti. Nasadila som si magnezium + B6, obycajne magnezium + D vitamin , beriem to vzdy rano. Neskor sa mi k tomu pridruzilo chvenie ruk , noh a mam pocit, ze aj hlavy. Zatial som u lekara nebola. Prosim poradte mam psychyku v pr.....alebo co to moze byt . Nemam najmensiu chut brat oblbovaky. Dakujem za kazdy nazor k veci

Rut

Podľa toho čo opisuješ vyzerá to na tetániu. lekári hovoria, že nie je životu nebezpečná, ale ja viem, že veľmi strpčuje život. Trpím na tetániu 11 rokov a viem čo to znamená a lekári všeličo vyskúšali na mne, ale nič nezaberalo a dokonca na diagnózu som prišla sama a potom som sa dala vyšetriť za vlastné peniaze a potom mi tetániu lekári potvrdili. Aby som ju držala na uzde každé ráno beriem za hrsť výživových dolnkov od -odkaz odstránený-. Nechcem nikoho urážať , ale dosť značiek som vyskúšala a nezaberali lebo boli slabé. Obyčajné magnézium ti nezaberie.