Dobry den, vedeli by ste mi nieco o tomto povedat? Je to narocne? A malo by toto povolanie uplatnebie? Da sa nejak prekonat fobia z plavania? :-) dakujem velmi
Praca letusky a fobia z plavania
Keby idem za letusku hned po strednej a napr v takych 35 rokoch by som uz nemohla pracovat, tak ako by sa to riesilo kam by som sla keby nemam vysoku a som len z gympla? Diki
Počúvaj, ak ovládaš dobré aspoň jeden jazyk, tak Ťa určite zoberú! Mimochodom, piloti sú strašní fešáci a možno ako námorníci?! V každom prístave dievča, tak si dávaj na nich pozor!
To mas pravdu :)) ale tak letusiek musi byt ako maku a navyse nevyzeram ani dobre. A keby mam partnera, asi by sme neboli spolu casto ci? Ono je to tak, ze na vysoku moc nechcem ist, lebo mi okrem anglictinu a spanielciny nic nejde a letuska je asi jedina povolanie, ktore by ma bavilo. Ale v prvomrade budu brat asi tie krajsie a tie, ktore vedia viac jazykov.
NEVIEM CI JE PRE TEBA PRACA LETUSKY, ALE NA STRACH S PLAVANIA, BY SOM TI DOPORUCIT STAVU Z GOJI, OKRE INEHO, JE TO AJ DOBRY ADAPTOGEN A PORIESI TI AJ INE ZDRAVOTNE PROBLEMY.
POZRI VIDEO www.youtube.com
NA RAKOVINU, REGENERACIU MOZGU, CHOLESTEROL, IMUNITU, TLAK, CUKOR, KRVNY OBEH A OBRAZ, OSTEOPOROZU + VELA INYCH DIAGNOZ AJ RAKOVINU, VELMI RYCHLE A UCINNE ZABERA CISTA STAVA Z GOJI,(KUSTOVNICA CINSKA) OBSAHUJE 50X VIAC VITAMINOV AKO POMARANC A 80X VIAC ANTIOXIDANTOV. MNE KLESOL TLAK V PRIEBEHU MESIACA ZO 118/183 NA 85/125 A TO MAM 120KG A BEZNE PIJEM 2-3 SILNE PRESO KAVY. MOZTE SI JU OBJEDNAT NA STRANKE HIMALYO.CZ A ZO ZLAVOVYM KODOM C. 3261 KTORY TREBA ZADAT PRI REGISTRACII, ZISKATE PERMANENTNU ZLAVU 50KC NA KAZDU FLASU A 20KC NA KAZDY BALICEK SUSENEHO, ALE DOBRE LIECIVE UCINKY MA STAVA. SUSENE MA OVELA MENEJ VYZIVOVYCH HODNOT. DENNA DAVKA JE LEN 25ML, FLASA JE NA MESIAC. V PRIPADE, ZE POTREBUJETE PORADIT, TAK KLUDNE ZAVOLAJTE. 0903460303
FlightAttendant, prečo by nemala mať? Každá práca má svoje čaro, uplatnenie...Nie je to divné, že to od letušiek žiadajú, je to povinná jazda! Naučiť sa plávať nie je predsa na zahodenie! A možno si takouto formou raz zachrániš vlastný život, možno niekomu inému...O tom nepochybuj! A koľkí si zachránili svoj život pri páde lietadla, aj do mora - r. 2013 pád lietadla na Bali,...Všetko, čo sa raz naučíš sa Ti v živote zíde!
Dakujem. Aj tak je divne musiet vediet plavat pri tomto povolani. Ved ked lietadlo havaruje, tak umrieme. Pochybujem ze keby padneme do mora, tak sa mi podari vyplavat a preplavat aj cele more a zachranit sa :D a myslite ze tato praca ma uplatnenie?
Ide o to, aká silná je tá Tvoja fóbia. Ak ten strach netrvá dlho a nemá až príliš veľké rozmery, dokážeš si pomôcť aj sama malými krokmi. Tým, že sa začneš učiť plávať v plytšej vode, s kolesom, v mori, kým nezískaš aspoň základy. A takto si môžeš posúvať svoje hranice, až kým sa z Teba nestane zdatný plavec. Len musíš sama CHCIEŤ, VERIŤ SI a aj partnerovi, kt. bude neustále dávať na Teba pozor, NEVZDÁVAŤ SA, nestrácať NÁDEJ a mať sama so sebou veľkú TRPEZLIVOSŤ! S tou silnou Ti dokáže pomôcť aj dobrý terapeut!
Neviem, ja som mala tiež fóbiju z plávania, ale začala som v malej vode a do hlbokej stále nechodím, lebo sa bojím, ale ide o typ človeka. moja mamka sa tiež veľmi bojí, a nejde ani do malej vody, lebo na strednej mali sprostého učiteľa... u nás na škole bol učiteľ, čo deťom strčil palicou hlavu pod vodu, ale chvala Bohu mna neucil ale mojich blizkych ano. ide o typ cloveka.Pomaly ale iste, ale ja idem niekedy aj do hlbokej, ale len rýchlo tam a späť. :DD