Neviem ako dalej...Mam 25 priatel 31..sme spolu 6a pol roka z toho 2 roky v spolocnej domacnosti s jeho rodicmy! Mame pristavbu kde si zijeme v podstate samy ..len s tym ze kazdy den sa na chodbe stretavame s rodicmy plus vsetko pocuju kedze steny nie su hluche :D
Problem je v tom ze citim ze sme k sebe chladnejsi..Neni to to co byvalo..castejsie sa hadame..sme nervozni viac.. Lezie mi na nervy to ze nemame svoj klud.. Do podnajmu ist nemozme nakolko priatel splaca auto ktore mu ukradli davnejsie.. Ma este dost splatok poerne vysokych.. Robotu za minimalku.. Rodina je tiez z biednejsich pomerov.. ALe so vsetkym som sa zmierila,ved nejde o peniaze ide predsa o lasku ci nie? marne som dufala ze ten chlap co pred 6 rokmi by ma na rukach nosil ze by to robil do dnes..
Lezie mi na nervy to ze nikam nechodime sme doma kazdy vikend,lebo on nema rad zabavy,on neni spolocensky neni nic... Na vylety nemame peniaze,ked niekde ideme vacsinou platim ja.. Aj toto by som prekusla nevadilo mi to ,vsak nejde len o peniaze a nie kazdy je z rovnakyh pomerov a predsa sa lubime...
Vadi mi to ze si zvykol na dobre.,,Staram sa onho doslova ako odecko vsetko co mu vidim na ociach spravila by som pren... vidim ze sa zmenil,prv sa mi venoval ,prejavoval viac zaujmu teraz nic,,, ako keby vedel ze ma ma a viac sa snazit nemusi,,
Dalsi problem je ten ze uz by som brala ale dieta a svadbu...ale o tom moc nechce pocut jednak ze nemame na to peniaze a ani byvanie...o sexe ani nehovorim neviem ci ho mame raz za mesiac :D
Neviem co dalej,mam chut odist...nikam sa neposuvame ,len prezivame... nici ma to... boli ste nikto v podobnej situacii? ako to vyriesit?
PS sry za to pisanie chcela som to vsetko zklbit do jedneho :)
Neviem ako dalej
Ivobrick
dakujem za nazor :) hej ten prispevok sa mi akosi spojil tak som napisal novy ..:)
Presne,nikoho nebavi sediet doma vikend co viekend,len upratovat navarit... A to mu vzdy obedy vecere robim s tym ze ho uz iba zavolam a milostivy pan si sadne a naje sa... Zas mi aj pomoze ked ho popytam aj ma pochvali...ale ja sa uz nevyznam v nicom,..neviem ci nerobim len nejake halo ako mi on vzdy povie...
Horsie je ze ja som z ineho konca slovenska som tu sama nemam tu nikoho ani kamaratky...on tu ma vsetkych...
Viem ze bola chyba no mlady sprosty,,, isla som do toho vztahu s tym ze som vedela ze to nebude jednoduche ked 3/4 vyplaty ide niekde na uver,,,ale aj preto si myslim ze za toto by si ma mal vazit ved vie dobre ake su zeny teraz,kazda by sa vyprdla na takeho chlapa..
A uz x krat som sa rozpravala na tuto temu..tu sa nemame kde ophnut kedze cela jeho vyplata ide prec ... Nemozme brat uver ..a neviem ci mam cakat....bolo tu x prispevkov ako zeny cakali kym sa chlap zobudi a mali po 30 a lutovali to..
nikkie
Co sa tyka svadby a dietata su v tom peniaze hej,,na jednej strane ma pravdu ale vela ludi nema taky plat aby si dovolilo dieta a ma ho so vsetkym co k tomu patri.. Co sa tyka svadby taktiez.. Vacsinou svadbu hradia aj rodicia detom,no z jeho strany to nejde,nema ani cent nasetreny,ma uver a jeho rodicia tiez splacaju vsetko mozne cize tam pomoc nebude.. Viem ze ma ma rad ale neviem ci je to laska alebo len to ze sme zvyknuti na seba alebo to ze uz je ,,stary,, a vie ze ine dievca si nenajde vid toto vsetko... A prave preto si myslim ze by sa mal snazit a prd z toho...
Asi je chyba v tom ze sa mu tocim okolo riti.. Chcem aby vsetko bolo dobre a je to horsie.. Aby to bolo take ako na zaciatku..
Co sa tyka sexu,povie ze je unaveny co tiez chapem mame tazke roboty ale zas kto nema ze? Ma svoje hobby ktoremu sa venuje,uz som aj to vytkla a povedal ze neviem co je to mat zalubu a venovat sa tomu.. to je tiez pravda ale unho je hobby na prvom mieste a potom asi ja...
Hneva ma to lebo naozaj neviem ako dalej..Mam ho rada sme spolu dlho,ale ma to vyznam pre toto vsetko? Nesnazi sa o nic,prv ma aspon prekvapil bol rad ked videl ze sa tesim niecomu a teraz..je mu to jedno ze sedim niekde na posteli a som z tohto vsetkeho nestastna,,, Neviem ci zahodit toto vsetko alebo ci cakat na zmenu...tiez nechcem stracat cas niekde kde to nema vyznam ...
Ja ta chapem. Aj ked to co pises v druhom prispevku dole skorej vyzera tak, zeby ti mal odpisat daky lustitel hieroglyfov.
Koho by bavilo sediet stale doma.
Uz ta nema rad, nemiluje, nelubi alebo tomu hovor ako chces. Ziadny sex, ziadny zaujem, robis sluzku - domacu slecnu, ziadna buducnost.
Na to aby ste sli do kina naozaj netreba majland, alebo dakde von proste, alebo hoci aj na navstevu ku kamaratom/znamym..
Chyba bola to, ze si vzal to auto na splatky. Chyba je aj to ze ty sa obzeras po podnajme.. naco.. nieje lepsi uver? Ak ho vobec treba.
Chod, a spytaj sa ho ako si predstavuje buducnost, vasu, vyrieste to vy, ak by nemal ziadnu snahu ja by som to bral na tvojom mieste ako koniec.
A ked sa o tom rozpravate, v com vidi problem on? Nemoze odbit vsetko tym, ze nie su peniaze, lebo na pozornost a sex peniaze nepotrebuje. Mozno robis chybu aj ty tym, ze okolo neho skaces (teda tak si sa vyjadrila). Nehovorim, ze mu nemas navarit alebo co, ale spravaj sa k nemu tak, ako sa sprava on k tebe.
pisem este raz akosi sa mi to doplietlo :)
No zial nepochopili ate ma..nemam zaujem chodit na diskiteky,ale ist vecer niekde vo dvojici restika,kino hoci co..sadnut na vino na veceru,ist do ineho mesta na vylet,urobit si pekny vikend v tatrach na alebo welness pre dvoch. alebo ist na ples..volala som ho na kurzy spolocenskeho tanca ale nic nikde nejde nema zaujem zit spolocensky..ale sme predsa mladi ludia nemoze stale sediet doma a to doslova...myslela som takyto druh zabavy nie disko chlast a podobne.
Co sa tyka penazi mesacny svit si cital medzi riadkami... Snazila som sa priblizit celu situaciu v jednom prispevku co sa tyka financii,spolocenskeho zivota,intimneho a buducnost-- mne nejde o peniaze inak by som s nim nebola tolke roky..ale neni tiez dobre ked jeden taha vsetko..volala.somho do zahranicia ako par privyrobit si a hadaj aka bola odpoved..ja som isto neni z tych,..skus si precitat este raz moj prispevok a vynechaj peniaze....to ze sme 7 spolu skoro a nikde sa nepohyname to ma trapi...ze ani svadba ani dieta...a dobre vidi ze by som uz chcela mat rodinu s nim aleproste jeho odpoved su peniaze... ale co ja mam s tym robit? ved ma 30 rokov neni pubertak je dospely muz ktory ak chce zenu musi sa vediet o nu postarat ci nie??
tie peniaze som pisala na margo toho,aby ste vedeli ze sa nenechavam vydrziavat ale v podstate som ja ta co ma peniaze...
Dakujem za prispevky
No zial nepochopili ate ma..nemam zaujem chodit na diskiteky,ale ist vecer niekde vo dvojici restika,kino hoci co..sadnut na vino na veceru,ist do ineho na vylet,urobit si pekny vikepvikend v tatrach na alebo welness ore voch.welnoreist napr na ..volala avol ho na kurzy kurzyoloc.tanca ...myslela som takyti druh zabavy nie disky chlast a podobne,to ma nikdy netahalo...
Co sa tyka penazi mesacny svit si cital medzi riadkami...mne nejde o peniaze inak by som s nim nebola tolke roky..ale neni tiez dobre ked jeden taha vsetko..volala.somho do zahranicia ako par privyrobit si a aka bola odpoved..ja som isto neni z tych..precitaj si este raz moj hmojzprispevok a vynechaj peniaze..uvidis tam ze sa mu venujem ze robim prenho vsetko..to ze sme 7 spolu skoro a nikde sa nepohynameto ma sere...ze ani svadba ani dietaneposvadba... tie peniaze som pisala na margo toho,aby ste vedeli ze sa nenevhavam vysrziavat ale v podstate som ja ta co ma peniaze...dalej som.pisala. ze sa nicim.xloveka neprekvnesnazineprekvapietko caka proste spohodlnel...
Mesačný princ a ja ti skúsim na to odpísať, myslím, že môžem nakoľko je sloboda prejavu a budem ti oponovať toľkokrát, koľkokrát niekde prispeješ tým tvojím jednostranným pohľadom na vec. Neviem ako pozorne si čítal jej príspevok, pretože akonáhle si zbadal slovo peniaze a fakt, že to píše žena, hneď si si to vysvetlil po svojom. Nepopieram peniaze v tomto príbehu hrajú rolu, ale ak by si to čítal tak, ako mal, tak by si zistil, že nielen ona má problém fungovať bez peňazí. Posledná vec, ktorú spomenula bolo, že by chcela mať aj dieťa a ON jej na to povedal, že nie sú peniaze. Tým sa jej nechcem zastávať, lebo jej príspevok je plný protichodných názorov, na jednej strane dieťa, na druhej chuť sa ísť zabávať. Chcem len povedať, že oni obaja zrejme majú problém plnohodnotne žiť bez dostatku peňazí na všetko. A ešte raz ti to zopakujem ako minule, to, že ty poznáš len také ženy, ktoré pokladajú zabezpečenie za number one a prvú prioritu vo vzťahu, to neznamená, že sú také všetky aj keď nepopieram, že je ich väčšina. A aby som neostala mužom nič dlžná, jedným z dôvodov konca môjho vzťahu boli tiež peniaze, ale čuduj sa svete Mesačný princ, problém nebol na mojej strane. Skrátim to, tisíckrát minimálne mi povedal, že peniaze sú najdôležitejšie a sú dôležitejšie ako láska, môj názor, že to tak nie je, neakceptoval.A čím ich mal viac, tým viac mu na nich záležalo. Ak som dostala od neho drahý dar, vyžadoval potom dar v tej istej hodnote.A založiť si rodinu a mať deti tiež nie kvôli tomu, že na to nie sú peniaze.Tak mi nehovor tu do čerta, že takto rozmýšľajú len ženy.
nestastna:/ -Ja ti to teda napíšem z môjho pohľadu. nebude nestranný, pretože som niečo podobné prežil a stroskotalo mi vďaka takým ako ty manželstvo. Skús sa pozrieť na svoj príspevok a to koľko krát je v ňom použité slovíčko ,,peniaze,, - vidíš to, alebo som len ja slepý?
A tak si polož otázku, naozaj ho máš rada, alebo chceš peniaze? Jasné, že sa niektoré veci nedajú ak peniaze chýbajú. No popravde sa skoro nič nedá, pretože peniaze = možnosti!
Aj byt alebo dom by ste mali, obaja novučičké autá, chodili na večierky či s kamarátmi každý deň či víkend, dokázali zabezpečiť deti, mali dobrú prácu a výdavky by každý hradil zo svojho...atď Mohol by som tu písať siahodlhé vety ale jednoducho je to tak, ako som si myslel. Ty si typický príklad a už mi nikto nevyhovorí, že je dôležitejšie niečo iné ako peniaze a že ženy sa o to ,,iné,, zaujímajú!
Skúsi mi to niekto napísať!
Ale poradím ti. Ak nemá peniaze teraz, tak je velikánska pravdepodobnosť, že ich nebude mať ani potom. Nájdi si niekoho kto ich má a potom budeš určite spokojná. A čo sa týka diskoték alebo takých tých nezáživných párty, kde sa len pije a ohovára, tak ďakujem. Ani ja som takéto akcie nikdy nemusel a dokonca nepovažujem tanec za zábavu.
Sme rôzni ale ďakujem za túto tému, napísala si to presne tak, ako som dúfal, že to sem nejaká žena napíše.
veľa šťastia v novom živote.