Caste bolesti hrdla - streptokoky

Príspevok v téme: Caste bolesti hrdla - streptokoky
lamalamovalamerska1

Posledny rok ma velmi casto bolieva hrdlo. Kazdych par mesiacov som bral antibiotika, vacsinou aj niekolko za sebou kym ma vyliecili. Bolelo ma hrdlo v septembri, novembri, v decembri a teraz znova. Vzdy mi doktorka dala antibiotika. Mam znizenu bunkovu imunitu, bral som Isoprinosine, uz som ho dobral a zase ma boli hrdlo. Vzdy tam mam nejake streptokoky.
Neviem uz co mam robit. Nechcem brat dalsie antibiotika. Snazim sa zdravo stravovat, ale ajtak som zas ochorel ...
Isli by ste na mohol mieste zas k doktorke pre antibiotika, alebo to skusit potlacit zazvorom, cesnakom, kloktanim atd. ? Ma to vyznam, mozem sa vyliecit aj bez atb ked to mam uz take chronicke ?

Rut

Ahoj. Môj názor je, že antibiotiká ti už nezaberú a máš oslabenú imunitu, ktorú treba posilniť. Mohol by si skúsiť výživové doplnky, ale kvalitné napr. značka vitaking, kde si môžeš objednať na e-schope. Na imunitu sú: spiruliná, ktorá obsahuje všetky potrebné vitamíny y minerály alebo Acai Berry alebo hroznové jadierka. ja to strriedam a zatiaľ už dlho ma hrdlo nebolelo a inak som roky trpela na bolesti hrdla a každý mi hovoril, že hrdlo mám v poriadku.

Kýčera

Ak máš problémy s celulárnou imunitou, tak liečenie spadá do rúk alergológa. Isoprinosine Ti nezabral, treba niečo iné, silnejšie... Vieš aj aký druh streptokoka sa Ti opakuje? Ak to vieš, máš poruke zappper, tak ATB nemusíš užívať, stačia frekvencie,... To, čo si uviedol Ty, to je nedostatučujúce, je to KOK, takže k lekárovi! A začni posilovať obličky, tam máš problém!