Dobry den,chcel by som poprosit o radu alebo podobnu skusenost,cca pred 2 rokmi som mal uraz ,padol som a silno som mal narazeny laket.. Bolest to bola ako keby som mal odtrhnutu ruku ochotu na pohotovosti ani nebudem tu opisovat :(.Po uraze cca mesiac som chodil na rehabilitaciu kde som sa ucil vystriet ruku po proceduracch som ruku vystrel asi tak na 80 percent ,ze to sa dorovna casom ako budem dvihat veci.No presli 2 roky a ruka stale kriva a to chodim pravidelne do fitka cvicit a plavat ..ruka stale kriva a najhorsie je ze mi od vtedy trpnu prsty tak cca na 1 minutu mozno 3 krat za den ..chodim momentalne mesiac na rehabilitaciu a nic doktor mi povedal ze tu krivost to je nebadatelne ze to sa casom urobi to po urazoch takto zostava ,,neviem co mam urobit ci mam kaslat ozaj nato ci nebude este horsie rokmi ..poradte ak ma niekto podobne skusenosti DAkujem
Trpnutie ruky
keď po dvoch rokoch sa to neupravilo tak samo sa ruka neupraví. Treba hľadaľ fakt dobrú fyzioterapeutku, ktorá sa ruke bude aj venovať nielen kecať do prázdna a brať peniaze.
Nájdi si ortopéda, kt. ovláda jemné techniky a ruku Ti napraví, príp. iného ODBORNÍKA. Ruku treba dať do správnej polohy, inak sa toho tŕpnutia nezbavíš!