HIV

Príspevok v téme: HIV
Nikolas007

Vcera sme boli s kamosmi a kamaratmi na chate,jedna kamoska zavolala svoju kamosku,vyzerqla jak kurva a aj jebava s kazdym druhym vraj,povedal som si ze s nou nic nechcem mat,tak sme sme isli pit,a potom ked sme isli spat ukqzalo sa ze spim v posteli s tou kurvou,ale muzsky pud zauradoval,a zacali sme sa tulit,ppotom sa zacala prstovat a mna vyhonila,takze sa chcem spytat ze keby mala nejaku pohlavnu chorobu co dufam nema,je mozne ju ziskat tymto sposobom,ked sa prstovala a potom ma s tou rukou vyhonila?

matway

Cigarety? Samozrejme, ak si fajčiar neprestávaj, je to jediný jed, ktorý v tele po vysadená robí najväčšie problémy, o ktorých nechceš ani len počuť!

Nikolas007

Moj IS je podla mna v poriadku,je fajn,nebývavam chorý,jem zdravo,pijem čistu vodu občas limonady a stravu tiež zdravu,k tomu posilujem.A ešte raz kedy by som sa mal obavat? keby bol moj IS slabý?

matway

nikolas, si neskutočne vulgárny, toto nie je pokec, a ak sa bojíš urob si test, a ak neveríš testom, tak si prečítaj, aj keď sa to puberťákom nechce, o HIV, ako sa vírus prenáša. Ak by si mal získať HIV, musel by si príjimať benzen v nadmernom množstve, kedy by ti ho telo nedokázalo detoxikovať. A nebude ti detoxikovať preto, lebo príjimaš mykotoxíny, o ktorých ťa neučia, a ani o nich nič nevieš, píšem a hovorím hlavne o zearalonone!!! Tvoj IS je buď zaneprázdnený alebo úplne znefukčnený, potom by som sa na tvojom mieste aj trocha obával...

Nikolas007

Oukay kámo,celkom si ma vydesil :D ale keby si bol v mojej koži,videl by si to tiež tak desivo jak ja :D snád nemala nejaké pičoviny,nebola to nejaká fetka pouličná,ale jebava s hocikym takže dufam že sa nič nebude diat.