Vcera sme boli s kamosmi a kamaratmi na chate,jedna kamoska zavolala svoju kamosku,vyzerqla jak kurva a aj jebava s kazdym druhym vraj,povedal som si ze s nou nic nechcem mat,tak sme sme isli pit,a potom ked sme isli spat ukqzalo sa ze spim v posteli s tou kurvou,ale muzsky pud zauradoval,a zacali sme sa tulit,ppotom sa zacala prstovat a mna vyhonila,takze sa chcem spytat ze keby mala nejaku pohlavnu chorobu co dufam nema,je mozne ju ziskat tymto sposobom,ked sa prstovala a potom ma s tou rukou vyhonila?
HIV
Zase neviem ci to myslite ironicky alebo vazne
Dakujem teda pekne za vas cas,a posledna otazka cigarery mozem?
Mal by si sa jej opýtať ci nema kadejaké choroby test si mozes iba po 3 mesiacoch urobiť
Moj IS je podla mna v poriadku,je fajn,nebývavam chorý,jem zdravo,pijem čistu vodu občas limonady a stravu tiež zdravu,k tomu posilujem.A ešte raz kedy by som sa mal obavat? keby bol moj IS slabý?
nikolas, si neskutočne vulgárny, toto nie je pokec, a ak sa bojíš urob si test, a ak neveríš testom, tak si prečítaj, aj keď sa to puberťákom nechce, o HIV, ako sa vírus prenáša. Ak by si mal získať HIV, musel by si príjimať benzen v nadmernom množstve, kedy by ti ho telo nedokázalo detoxikovať. A nebude ti detoxikovať preto, lebo príjimaš mykotoxíny, o ktorých ťa neučia, a ani o nich nič nevieš, píšem a hovorím hlavne o zearalonone!!! Tvoj IS je buď zaneprázdnený alebo úplne znefukčnený, potom by som sa na tvojom mieste aj trocha obával...
Oukay kámo,celkom si ma vydesil :D ale keby si bol v mojej koži,videl by si to tiež tak desivo jak ja :D snád nemala nejaké pičoviny,nebola to nejaká fetka pouličná,ale jebava s hocikym takže dufam že sa nič nebude diat.
mysliš to ironicky alebo važne?