HIV

Príspevok v téme: HIV
Nikolas007

Vcera sme boli s kamosmi a kamaratmi na chate,jedna kamoska zavolala svoju kamosku,vyzerqla jak kurva a aj jebava s kazdym druhym vraj,povedal som si ze s nou nic nechcem mat,tak sme sme isli pit,a potom ked sme isli spat ukqzalo sa ze spim v posteli s tou kurvou,ale muzsky pud zauradoval,a zacali sme sa tulit,ppotom sa zacala prstovat a mna vyhonila,takze sa chcem spytat ze keby mala nejaku pohlavnu chorobu co dufam nema,je mozne ju ziskat tymto sposobom,ked sa prstovala a potom ma s tou rukou vyhonila?

emiliana777

Čo sa týka alkoholu človek má vždy možnosť voľby. Všetko čo sa človeku stane je jeho vlastná vina .Veľa ľudí si to nedokáže priznať že si za všetko môžu sami ale bohužiaľ to je najťažšia cesta k pochopeniu celej situácie človeka. Ked pijem niekde na diskoteke či na zábave viem že môžem havarovať viem že v aute mám zodpovednosť za seba aj za tých ktorých veziem. Ja som sa nikdy neopila ani to neľutujem nepotrebujem do seba liať alkohol aby som sa niekomu zapáčila aby som urobila dojem na ľudí ktorým hovoríme priatelia a popritom sú to vôbec neni naši priatelia. Nepotrebujem si nič dokazovať radšej budem sama sebou a na smiech no zdravá ako keby som mala piť a skončím v nemocnici ochrnutá s vedomím že som niekoho zabila a mohla som to ovplyvniť. To isté je aj čo sa týka pohlavných chorôb. Vždy to môžem ovplyvniť vždy mám možnosť voľby dať si tú ochranu alebo neísť s niekym do postele. Ten kto sa nechráni a nevie sa udržať nech potom nečuduje že sa mu niečo stalo.

piatkovy

všetkemu na vine je alkohol, keby muži a ženy nepili viac ako sú schopní zniesť a zostať pri zdravom rozume nerobili by veci ktoré v opitosti robia. Veľa takýchto sexuálnych úletov sa deje pod vplyvom alkoholu. Alkohol im zatemní mozog a veliť začnú pudy. Vtedy často aj tá slušná dievka a mládenec odhodia zábrany a konajú tak ako by za triezva nekonali. Alkohol je metla ľudstva. Môže za všetko zlé čo sa pod jeho vplyvom deje. Je to nástroj diabla. Pod vplyvom alkoholu dochádza často k vraždám, znásilneniam, samovraždám, bitkám, neverám. A po vytriezvení nastáva krutá realita keď už nieje cesty späť a svoje činy už nejde ničím odčiniť.

0vecka

majuškalm vidis majuska so zvysenou promiskuitou to nema nic spolocne.... inak co viem tak promiskuitne musia byt zeny rovnako ako muzi s vynimkou homosexualov

jana253

Homosexuali su najvacsie percento nakazenych hiv prave vdaka spominanemu analnemu sexu inak hiv nedostane kazdy ale len ten kto ma oslabenu imunitu nakazlivost virusu je strasne nizka ved aj hiv pozitivne zeny ako porodia cisarskym rezom a dodrzuju liecbu a nekoja dieta je takmer nemozne aby ho nakazili

micamaca1

najvačšia pravdepodobnost prenosu hiv je analny sex ten je uplne najnebezpecnejsi samozrejme aj klasicky sex je riziko ale musis sa dostat do styku s telnymi tekutinami nakazeneho

0vecka

tu si nema ziadne pohlavie co vycitat okrem homosexualov idu tieto nakazy z jedneho pohloavia na druhe. Teda imho ta nerovnovaha bude zrejme tym ze tie zenske sa asi nedali testnut... alebo je mozne ze tych 400 muzov su buzici

Marika1985

majuskalm svata pravda muzi si nevedia rozkazat im ked vtak zaveli vsetko ide bokom ja by som neisla bez kondomu do postele ani s frajerom je to smutne ale fakt nikomu nemozes verit kolko bab sa nakazi zato ze ten ich neodola nejakej babe na zabave chate alebo hoc kde inde proste

majuškalm

Nehnevajte sa ale ja sa fakt nečudujem že mužov na Slovensku je hiv poz. okolo 500 a žien tak do 100vky.. na jednej strane ohovárate baby aké sú k... ale popritom neudržíte vtáka na uzde ... fakt muži si vôbec nevedia rozkázať

0vecka

ee HIV skoro urcite nemas.. aj kebyze sa s nou vyspis a pekne si namois tak ta sanca aj keby mala HIV nieje vysoka...

ale paci sa mi kurva ktora s kazdym spalaodsudeniahodna...no aj ja som si dal...

lolinka

No teoreticky ťa mohla niečím nakaziť, keďže tie svoje výlučky preniesla na tvojho vtáka. Ale žeby to bolo zrovna HIV je málo pravdepodobné. No najlepšie urobíš, ak sa dáš za nejaký čas otestovať na všetky pohlavné choroby. A nabudúce už s kurvou do postele nechoď ak nechceš prežívať zase takéto stavy.