Pre všetkých ktorí nemajú s kým tráviť Valentína

NačoChlapa

Mňa pobavila včera kamoška keď mi napísala: Že načo jej chlapa, to najdôležitejšie z neho už má (pred mesiacom mala narodeniny a kúpili sme jej toto www.giantmicrobes.sk) a aspoň nemusí robiť každý mesiac paniku ak jej návšteva mešká :D Valentín je na oslavu lásky, ale tá môže byť aj k samej sebe a k svojim blízkym nie len práve opačnému pohlaviu :) Ak si v rovnováhe sám so sebou, tak si v rovnováhe s celým vesmírom a nejaký Valentín ťa nerozhodí :)

Čierna mačka

Toto som našla na nemenovanej sociálnej sieti ako status jedného známeho a ja s tým súhlasím......... Netrápte sa tým že nemáte partnera na Valentína,sú ľudia ktorí nemajú matku na deň matiek,otca na deň otcov a to je smutnejšie ako tento americky bullshit deň .Láska je o inom ako o dnešnom dni a o darčekoch....... Myslím, že lepšie ako pár vtipov....

zuzovka

Tie obrázkové vtipy ma všetky pobavili :D Inak nevieš čo depkuješ, ja som sama a anineviem že bol valentín,nič som nikde neregistrovala,zrejme je to tým že nesledujem média...
Alebo mi je to proste všetko jedno ? neviem ... na valentína su zrejme smutní len tí čo strašne chcu vzťah. ale tak si ho nepritiahneš.. skus neriešiť,ono to príde samé :)

Cariboo

Rasto 32, humbuk z toho robia obchodnici lebo chcu zvysit trzby. Keby sa to neprehanalo je to celkom mily sviatok.
Ten posledny vtip sa mi pacil najviac :)

mam56

Ok, idem už preč. Ciao.
Budeš musieť ešte veľmi veľa trpieť, čo už si sa aj, ale bude to ešte horšie...
Trp duša, budeš spasená.

Rasťo 32

Mam 56 prosím, nepíš mi tu také hovadiny. Ja túto tému som založil pre ľudí ktorí sú natom ako ja bez partnera aby sme sa navzájom vtipmi povzbudili a zabudli na ten humbuk okolo toho sviatku. Takže berem vtipy a videa ktoré nás rozveselia nie nejaké tvoje bludy z hlavy.

mam56

Ja budem tráviť sv. Valentína so svojimi zvieratkami a to tarantulou a dvomi chameleónmi.
Tarantulka už veľmi pribrala, tak už sa jej veľmi nechce skákať na posteľ, na ktorej spím, aby mi prebehla po tvári, počas spánku.
A čo sa tých chameleónov, ja neviem, ale už ma z nich oči bolia, čo tak točia očami.
Ja nechápem tomu, že každý točí o vzťahoch a o sexe. Ja som sa ho s ex toľko nabažil, že mám ešte minimálne na dva roky dopredu vystarané. Uf, mladosť, to bych chtěl vrátiť:-)
Momentálne žijem s gitarou. Nič mi nepovie, kde som bol a tak, povie len to, čo chcem. Or.azmus s ňou mám aj 5-krát denne.
No, je mi čo závidieť:-)
Ale, aj v reáli sa počiním, nech je na tejto planéte viac takých bláznov ako som ja.
Vy to potrebujete ako soľ, tak vám to doprajem:-)
www.youtube.com
Eto baľšoj orgaňizmus:-)