Ahojte, mám jednu otázku,
ide to nejak schudnúť z tváre? Myslím tým, mať výraznejšie lícne kosti a tak vôbec.. Niesom vôbec tučná, mám takmer priemernú postavu ak nie ešte štíhlejšiu, no kvôli svojej práci by som potrebovala schudnúť z tváre. Dá sa to nejak špeciálne, úpravou stravy alebo niečo podobné? Ďakujem za rady.
Ako schudnúť z tváre?
Musis schudnut z celeho tela,prirodzene... ak schudnes,uvidis ten rozdiel!
Ja som počula o tvárovej gymnastike, ale neviem,či to funguje :-)
Ahoj, ja keď som bola malá, aj teraz som ale už väčšia, tak som mala takú okrúhlu tvár. nájdi si nejaký šport pri ktorom chudneš(potíš sa ) z tváre-na tvári. beh je tiež dobrý, ale nič nie je len tak že abrakadabra, musíš dlhšie čakať a výsledky sa dostavia. teraz mi všetci obdivujú krásne lícne kosti... ale je tiež možné, že keď si chudá,tak máš iba okrúhlu tvár nie preto,lebo máš na nej tuk, ale preto, lebo si sa narodila s tváričkou takéhoto tvaru. ja som schudla aj celkovo, tak keď schudneš z tváre pomocou cvičenia, tak asi aj celkove. inak ide aj o to či sa potíš len na chrbte, alebo iba na tvári, alebo oboje...
Z tvare sa schudnut neda, rovnako ako sa neda schudnut zo ziadnej inej konkretnej casti tela(tym myslim schudnut napr len z lytok). Ak schudnes celkovo, schudnes aj z tvari. Ale ak vravis ze si stihla, tak potom asi len nemas vrodenu predispoziciu na vystupene licne kosti :). Takze sa s tym asi rozluc.
masaz tvare. su na to tutorialy.