Ahojte. Bola som u zubarky,robila mi zub 5 hore v pravo. Bola uz plombovana a odlupilo sa mi zo zubu z jednej strany. Tak mi vyvrtala staru plombu a dala tam liecivu vlozku. Zub ma vobec nebolel pred tym ani pocas vrtania. Dasno okolo zuba mam opuchnute a po druhom dni ma zacal aj zub boliet, hlavne pri hryznuti, nemozem sa dotknut lebo zaboli. Vlozka drzi. Co myslite preco zacal boliet ? Je to normalne ? Zubarka mi povedala nech sa rozhodnem ci chcem zub zachranit cistenim kanalikov a nejakym cementom alebo vytrhnut. No som asi za vytrhnutie ked to zrazu boli :/
Vlozka v zube-bolest
Prepáč, že som to dala na dvakrát, nechtiac. :SSS
Ahoj, aj mojej mamke dali takú vložku a tiež ju to bolelo, ale podľa mňa je to individuálne. ak ťa to bolí, choď sa radšej spýtať zubárky. ona ti povie čo a ako. ja nie som zubár, ale keď raz niekoho niečo bolí má to svoj dôvod. keď ho bude treba vytrhnúť tak urob ako je potrebné, ale keď sa bude dať zub zachrániť, tak sa o to pokús, lebo trvalé zuby máš len raz, a treba si ich vážiť. :DD
Ahoj, aj mojej mamke dali takú vložku a tiež ju to bolelo, ale podľa mňa je to individuálne. ak ťa to bolí, choď sa radšej spýtať zubárky. ona ti povie čo a ako. ja nie som zubár, ale keď raz niekoho niečo bolí má to svoj dôvod. keď ho bude treba vytrhnúť tak urob ako je potrebné, ale keď sa bude dať zub zachrániť, tak sa o to pokús, lebo trvalé zuby máš len raz, a treba si ich vážiť. :DD