Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pád na lyžiach

Príspevok v téme: Pád na lyžiach
Ennnnie8

Ahojte baby, vcera som bola na lyžiach a namierila som to rovno na menší kopcek a samozrejme bol ľadový, lyže do vzduchu a ja hlavou o ten ľadový kopcek. Lyže mi obe odleteli a strasne ma bolela hlava ale nemala som stratu pamäti ani žiadny otras mozgu pamätala som si vsetko aj som vsetko videla,vracat sa mi nechcelo. Bolela ma hlava este take 4 hodiny a potom vecer som isla cvicit brusaky a zrazu Au, nemohla som sa dvihnúť zo téme lebo moj krk to nezvládal. Cele ma to akoby ťahalo, bolelo a nemohla som sa dvihnúť ani na jeden brusak. Mysleli sme si ze to je len natiahnuté tak som si isla lahnut no dnes rano to je 100x horšie.. Boli ma krk pri otáčaní ked prehltam sliny ma boli (nie alo pri angíne ale akoby svalstvo krku) je to strasne..kedze nemocnica tu nablízku nieje a domov ideme az zajtra tak by som to chcela nejak zvladnut.. Nemáte s takýmto pádom nejake skúsenosti preco ma moze bolieť cely krk? Dakujem:)

Ennnnie8

To mi je luto :(.. Ja si ale nemyslím ze som mala otras, mozno nejaky fakt maličký a ani by som to tak neriešila ale vo velmi vela veciach ma to obmedzuje najmä pri tom prehĺtaní vsetko ma boli akoby som mala okolo celého krku jednu obrovsku modrinu. Otáčanie do stránka max. Pár centimetrov hlava mi nejde cela otočiť musim sa jedine s celým telom otáčať.
A ked sme isli v aute a občas ked sme nadskocili(nejaky kameň,železnica) tak to straaaaasne bolelo taky nechutný pocit akoby sa mi to tam posúvalo Auuuu.. No a najhoršie je to ked si chcem lahnut. Musim si spredu aj zo zadu chytiť krk lebo iba ked je spevnený ma neboli a tak si dokážem jedine lahnut.. No proste same starosti s tym uz ma to hneva

Shayleen

Nemyslim si ze by ta hospitalizovali ale RTG ci MRT by nezaskodilo. Mne sa stalo nieco podobne lenze ja som si udrela hlavu do skrine a to poriadne a to dokonca 2x za tyzden po ten druhy krat som musela ist na pohotovst lebo som si myslela ze umrem. Po MRT zistili ze mam iba mierny otras mozgu a dali mi tabletky. Po 2 ci 3 dnoch mi uz bolo lepsie. Mozno sa ti zasekil nejaky nerv preto ten pocit ako keby si mala "svalovicu". Chod kludne na pohotovost a povedz co sa stalo

Ennnnie8

Bolesti su stale silne boli ma to pri prehĺtaní je to naozaj najneprijemnejsia vec aku som zažila. Uz mi to akoby ide do pravého ramena.A co myslis ze mi na pohotovosti povedia?:/ bojim sa ze by ma hospitalizovali a to si žiaľ kvoli skole uz nemozem dovolit

Shayleen

Mas pri rike voltaren? Ked nemas pri sebe ziaden gel tak si aplikuj na to teplo a cim skor na pohotovost alebo ku ortopedovi