Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Uvažujem...

Príspevok v téme: Uvažujem...
Rozmarínka

Uvažujem o ukončení vzťahu. Priateľa milujem, viem, že aj on mňa, ALE.... Po 6 rokoch už to samozrejme nie je také, ako na začiatku. Ja som išla do vzťahu naivne s tým, že také to bude navždy. Priateľ mi povedal, že to je skrátka nemožné. Ja to nechápem, z mojej strany je to skoro také isté. Z jeho nie. Pripadám si ako len jeho kamoška, s ktorou si sem-tam šuchne alebo spolubývajúca s výhodami. Napriek uvedomeniu si, že by som bez neho strašne trpela, mám chuť to ukončiť. Radšej žiadny vzťah, ako taký, ktorý proste z opačnej strany vyprcháva. Čo si o tom myslíte ? Mám sa na túto úvahu vykašlať, lebo proste to tak je v každom vzťahu po čase ? Ale ja nechcem byť súčasťou takéhoto "každého vzťahu", ale nechcem ani urobiť životnú chybu. Snažila som sa s tým zmieriť, ale asi to nikdy nedokážem......

Ja sama

Tazko sa mi pise, ked sama neviem kudy kam. Ak ho naozaj mi!ujs je to pre teba tazke, nviem aky ma pohlad na to on sam:(

volf

Tiez som vo vztahu 4 roky milujem ju mali sme nadherny vztah ale nieco sa zmenilo. Ja ju milujem viac ako na zaciatku a trpim ked vidim ako sa meni.

Mesačný princ

Vždy vzťah zovšednie ak sa o neho nestaráte!!!

Ako je najľahšie napísať, že ,,partner/ka,, je taký alebo taká!!!

Najradšej by sme v tejto rýchlej dobe veci menili za nové a v podstate ideš s dobou. Kľudne si nájdi iného, ktorý ti viac vyhovuje. Vieš, niekomu vadí, že partner pije, inému, že berie drogy, ďalšiemu, že veľa pracuje, že je neskúsený, že sa rýchlo spraví, že netrávi s nami dosť času, nezaujíma sa o deti, je workoholik....atď Mohol by som pokračovať a nestačilo by mi ani toto fórum ale...Prečo ste vlastne spolu? Prečo si sa do neho zamilovala? Vieš to? Alebo to bol len vzhľad a život, aký žil predtým či nebodaj materiálne zabezpečenie? Stereotyp? Veď aj ty musíš niečo spraviť, neviem čo ale žiadny, opakujem žiadny vzťah a jeho rozpad nie je vinou len jedného partnera!!! Žiadny! Aj keby partner podvádzal! Žiadny. Ak to vidíš takto, tak čo ak bude nasledujúci vzťah taký istý? Čo ak si v tomto urobila/neurobila niečo, čo si mala? Ale vyskúšaj. Túto otázku sa nikdy nedozvieš ak neprežiješ. Všetky vzťahy sa po čase dostanú do stereotypu ale na vzťahu ako takom treba v prvom rade pracovať a očividne ani ty a ani tvoj partner nerobíte vôbec nič!

A preto bude lepšie ak pôjdete od seba. Možno to budete opakovať ešte v xy vzťahoch a aj tie sa vám obom rozpadnú pre jeden jediný problém.

Pred problémami sa neuteká ale riešia sa. A chybuje vždy ľudský faktor, ktorý si partnera volí! Predstav si, že by si našla partnera, spriaznenú dušu a niekoho kto ti bol súdený a ty ho opustíš len preto, pretože sa mu napr. zhorší zdravotný stav alebo ostane na vozíku. je to len príklad ale...

Aby si to pochopila, aj ten naj partner má svoje chybičky a je jedinečný. No na to, aby sme ľudskú bytosť dokonale pochopili nám jeden pozemský život najskôr nestačí. Tak je to na tebe, či chceš chápať.

lolinka

No ono vzťah nebude navždy taký ako na začiatku, ale ide o to, akým smerom sa váš vzťah uberá. Z toho čo píšeš viem príliš málo na to, aby som to vedela posúdiť. Mal by si ťa stále vážiť a ty by si to mala cítiť. Ak ti niečo vo vzťahu chýba, tak mu to povedz.

Lionel

Niekto tu videl mnoho romantických filmov. Ale opusti ho a začni si s iným potom zistíš, že to bola chyba a môžeš iba dúfať, že nebude zadaný.

niejetak

No my sme so snubencom cez 4 roky, a je to stale rovnako pekne, kazdy den sa k sebe pri pozerani filmu tulime, stale si davame pusy, za ruky sa drzime, smejeme sa, je mi opora, atd. Vzah nema preco zovsedniet. A to spolu uz 2,5 roka zijeme, a neviem si predstavit neranajkovat spolu, nezaspavat spolu, nedat si kazdy den aspon 7 pus....