inkontinencia

Príspevok v téme: inkontinencia
frost

ahojte, predvčerom sa u mňa objavila inkontinencia (moč občas odteká po kvapkách), najmä po nosení bremien alebo keď sa pokrčím, zohnem. A neviem z čoho to môžem mať, na internete som sa dočítal že to môžem mať zo stresu (skúškové), alebo to môže mať príčinu v psychike (momentálne prežívam ťažké obdobie čo sa týka vzťahu s istou osobou). Prípadne som ešte mohol prechladnúť (cestoval som z juhu na sever a ten teplotný rozdiel + studený vietor ma mohol ofúknuť). Začal som piť urologický čaj a rozmýšlam nad lekárom. Čo si o tomto myslíte?
Toto isté som mal pred 2 rokmi, bol som na urológii a prostatu som mal v poriadku tak neviem či tam chodiť znovu alebo sa liečiť tak ako vtedy (v teple a čaj). A prosím žiadne vyčítanie toho že som s tým ešte nikde nebol, všade po nemocnici je dosť chorých ľudí a som navyše vyťažený.

blueberryNN

O tejto teme skoro nic neviem, ale ak by islo napr. o mojho priatela, bola by som kludnejsia, ak by isiel na vysetrenie, preto to iste odporucam tebe, pretoze to nie je normalny stav. Priciny mozu byt rozne a je lepsie zistit, ze ide o nejaku blbost, ako nevediet o niecom, co treba liecit a ignoraciou si situaciu nechtiac skomplikovat.