ahojte, zúčastnili ste sa niekto na kurze cez úrad práce - cez projekt REPAS? ako sa vám ho poradilo vybaviť? ja som si totiž podala žiadosť a v pondelok sa mám dostaviť pred komisiu :D zažiadala som si o kurz grafiky tak neviem či ich presvedčím ani čo budú odo mňa chcieť :) aké máte skúsenosti?
REPAS kurzy
Ahoj, nešla som ani na prvú konzultáciu. Rovno som zaklopala na dvere, priniesla tlačivo B, ktoré mi zaslala vzdelávacia agentúra na moju žiadosť, a následne som zistila, že treba ešte vyplniť tlačivo A a C. Nešla som pred komisiu, resp. tam bola iba 1 pani, ktorá so mnou vyplnila dotazník, prečo chcem absolvovať kurz a za dotazník som dostala bodové ohodnotenie. Chcela vedieť moju motiváciu, prácu, ktorú by som rada robila potom, moje vlastnosti, názvy spoločností, ktoré hľadajú ľudí na danú pozíciu, aby si vedela vymenovať... Proste všetko, čo s tým súvisí, pozitívne veci vyzdvihnúť. Nebol problém s bodmi, pani na úrade bola ochotná a milá (len na tomto oddelení), o ostatných pomlčím radšej. :)
No neviem, ale vieš ako je to len nejaký rekvalifikačný kurz cez úrad práce, skôr by si mala pozerať napr. vyššie odborné / nadstavbové vzdelanie, výučný list cez externou formou cez SOŠ / SOU či duálne vzdelávanie ? ?
To máš lepšie uplatnenie s týmto vzdelaním