socialna fobia a praca

Príspevok v téme: socialna fobia a praca
wikinka456

ahojte :) pisem sem pretoze mam problem ktorym je socialna fobia a stres s novych ludi a neznamych situacii.Strasne mi to komplikuje zivot hlavne teraz ked si hladam pracu. Som ten tip cloveka ktoreho nikdy nevyberu vobec nemam sebavedomie neviem sa predat a som hrozne stresova. Hrozne bojujem zo sebou pretoze na jednej strane chcem velmi zmenu chcem ziskat dobre miesto ale na druhej mam hrozny strach. Kto preziva nieco podobne ako ja? ako s tym bojujete? vdaka

Buki

Ja mam vyhybavu poruchu osobnosti, co je v poctate to iste az na ten rozdiel ze vyhrat sa neda ale co uz. Normalnu pracu som si nasiel po 2 rokoch. Nebol som schopny ani ist na pohovor alebo reagovat na ponuky. Mam dlh v zdravotnej poistovni za cely rok pretoze som nebol schopny sa ist zaregistrovat. Nejako mi znami pomohli najst podradnu pracu, kde to bolo dost zle ale som sa nejako spametal a nasiel si normalnu pracu. Odporucam zobrat akukolvek podradnu otrocku pracu, bude to zle, budes mat chut sa zabit ale budes mat styk s ludmi , zlepsia sa ti socialne schopnosti a cim viac budšes tu pracu nenavidiet tym budes mat vecsiu silu a odhodlanie najst si nieco normalne.