Ako sa odpanniť

skuby3

Chcel by som ti poradiť, pokial si panna tak si to váž, chcel by som ženu ktorá by bola panna aby mi porodila moje deti a nie s cudzím obrazom. No smola, v mojom okolí také nie sú.v Biblii je príbeh o onanovi a v S-A védach je jasne napísané v konoch RITA t.j. ritmy vesmíru čo znamená panna. Teraz to pojednáva aj Grécky " TELEGÓNIA " pokial chceš mať zrdavé deti tak by si mala mať pomer s chlapom s ktorým chceš ostať dokonca života. Pri prvom pohlavnom styku muž a žena si vymenia genetické informácie takže 1/5 chromozomov a tak sa naprogramujú . ale pokial menia partnerov tak zase pribúdajú ako tehličky ďalšie genetické informácie a hneď začínajú degenerovať ( jednoducho ako cigáni ). Boh nám nadelil aby sme boli rozumný tak buďme rozumný aj deti budú rozumné! V dávnych dobách sa 16 ročné Slovienské dievčatá vydávali a muži sa mohli ženiť asi po dosiahnutiu 22 liet. Takže ti môžem iba poradiť, aby si zvážila svoje konanie a aby si bola múdra a nie ako zviera ktoré sa správa inštinktívne. Lebo teraz sa tak správa veľa bytostí ktoré si myslia že sú človekovia ale opak je pravdou. Človek koná tak aby ho nič nezabíjalo a len pitie Coca coly nás už zabíja a to nevravím že s neho údajne sú mladý ludia neplodný. atď.

Teo

Ja ti asi neporadím. Bol som panic do 22 rokov. Moja partnerka, dnes už manželka do 23. Skúšali sme to spolu niekoľko krát. Nepodarilo sa nám to.. Nedokázal som ju penetrovať a už sa asi nedozvieme v čom bol problém. Zrejme nám chýbali skúsenosti.. Nikdy som inú partnerku nevyskúšal, ani ona dovtedy nie. Po jej prvom milovaní už žiadne problémy neboli, vnikol som do nej pohodlne.. Až som bol prekvapený, ako ľahučko to ide. Odvtedy si to spolu užívame a dnes sa už len pousmejeme nad tým, že svoje prvé milovanie musela absolvovať v podkrovnej izbe horskej chaty bezomňa...

chalan™

Hmm, myslím, že skôr rozmýšlala nad tým, ako sa bezpečne zbaviť panenskej blany, ale neviem.
Tiež nie som za to, aby si išla s chalanom na sex v pätnástich, ale nie takým spôsobom, ako Čistá Láska, to je už extrém.... Som chalan, mám pätnásť, a poznám svoj pohľad.

čistá láska

A prečo by si to robila? Za to, že si pannou, by si sa nemala hanbiť, na to by si mala byť naopak hrdá. Veď sa zamysli: čo je jednoduchšie: užívať si nezáväzne s chalanom alebo počkať na toho pravého?

Veľa dievčat si volí širokú cestu a tie, čo sa rozhodnú čakať a zachovať sa čisté, sú vysmievané. Ale prečo? Čo je také úžasné na sexuálnej skúsenosti s chalanom/mi, ak títo len prejdú mojím životom, vezmú si odo mňa, čo chcú a idú ďalej hľadať zážitky s inými dievčatami? Čo z toho, že viem, aké je to mať sex s chalanom, keď ten chalan nakoniec z môjho života odišiel? Sľuboval lásku, ale bola to len prechodná zaľúbenosť, ktorá vyprchala, v horšom prípade len jeho sebectvo a nezvládnutá sexualita. Lepšie by bolo ostať pannou, ale teraz je už neskoro, už sa to nedá vrátiť späť. A ani ten sex nebol taký úžasný, ako som si ho predstavovala, neviem, čo ho tak v časopisoch a na nete ospevujú. A ani to nemôžem povedať nahlas, aby som nevyzerala trápne, že to neviem a preto som si to neužila, a tak to tajím a keď sa ma kamarátky pýtajú, tak sa radšej chválim a hovorím im, aké to bolo super. Veď nech aj ony skúsia, nech nie som v tom sama.

Dievčatá s takou sexuálnou skúsenosťou sú navonok sebavedomé, smejú sa pannám, ale mnohé sú vnútri zranené, lebo sa cítia chalanmi využité a odhodené. A keď sa snažia zistiť prečo sa tak cítia, upokojujú sa tým, že nič zlé neurobili, že všetky tak žijú, že keď s niekým chodia, tak je normálne, že s ním aj spia. Avšak ak stretnú pannu, ona je pre nich živou výčitkou. Nie, nežijú takto všetky dievčatá, dalo sa aj inak, nebolo sa kde ponáhľať, dalo sa aj počkať na lásku, ktorá nebude zraňovať a zneužívať, ale ktorá bude stáť o celú jej ženskú bytosť, nielen o telo a vzrušenie, ale aj o jej dušu. Veď každá žena túži milovať a byť milovaná, túži, aby sa k nej jej vyvolený správal s úctou. Ako však môže milovať teenager, ktorý objavuje svoju sexualitu a chce ju vyskúšať s nejakým dievčaťom, ktoré privolí na intímnosti? On sa chce baviť, skúšať, zažívať a ona mu to umožní... Veď o nič nejde, nejdeme sa ešte ženiť a viazať. Panna nepovie áno, nechce byť hračkou na pobavenie... Taká, čo si váži svoje panenstvo, dokáže počkať na skutočnú a zrelú lásku, aj keby prišla až 25-ke či 30-tke.

Byť pannou znamená, že si ešte nikomu intímne nepatrila, že si to ponechávaš len pre jedného, ktorý bude tvojím na celý život. Byť pannou znamená vážiť si samú seba a poznať hodnotu seba ako daru pre milovaného muža, ktorý bude mojím manželom a otcom našich detí. Skutočný muž bude na panenstvo jeho vyvolenej hrdý, bude sa cítiť poctený, že ona, aj keď ho nepoznala, čakala na neho a nešla do postele s hocikým len tak pre zábavu. Keď sa už niekomu odovzdá, je to vážne rozhodnutie, za ktorým si stojí. Ak sa odovzdá až manželovi, je to ten najkrajší svadobný dar, dáva seba samú úplne. Ak sa dvaja milujú prvýkrát až cez svadobnú noc, je to akoby si pri svadobnom obrade hovorili: milujem ťa a beriem si ťa na celý život, lebo si neviem predstaviť bez teba žiť. Milujem tvoju dušu a túžim aj po tvojom tele a viem, že to bude pekné, aj keď sme spolu ešte nikdy nespali. Lebo láska prekoná všetko, aj prípadné počiatočné nezhody v sexuálnej oblasti.

Panna môže smelo a bez hanby povedať nepannám: ja sa môžem hocikedy stať tým, čo ste aj vy, ale vy sa už viac nemôžete stať pannou, akou som teraz ja. V tom je moja výnimočnosť, v tom je moja dievčenská hrdosť a česť. Ak sa niekto z toho smeje, je to jeho problém, ale nebudem robiť niečo len pre to, že niekto hovorí, že sa to má robiť. Ja žijem svoj život a nie iní za mňa...