Myseľ ako väzenie

Príspevok v téme: Myseľ ako väzenie
Azzazzel

Zdravím, už neviem čo mám robiť tak napíšem sem neviem čo si od toho sľubujem, asi nič... Mám 22 rokov, študujem IT 3. rokom ale čo ma trápi je to, že som neni schopný robiť veci, ktoré by som chcel, necítim sa ako keby so do tohoto sveta patril, všetko mi príde trápne, nie trápne v zmysle že hlúpe, ale proste trápne z môjho uhľa pohľadu, asi sa hanbím za všetko čo sa týka mojej osoby. Proste nie som schopný si nájsť kamarátov, nájsť si priateľku... A veľmi to potrebujem, priateľstvá, cítiť sa niekde dobre, byť súčasťou stáda, byť milovaný, milovať niekoho. Tu nastáva heď niekoľko problémov, nedokážem komunikovať, neviem o čom sa mám s ľuďmi baviť, cútim sa opovrhnutý stále niekde a niekomu na príťaž. Ano občas niekde chodím keď som na Výške, ale vždy mi to robí problém sa odhodlať už aj na obyčajné pivo s partiou kamarátou zo strednej, nieto ešte s novými ľudmi. Ďalej ma trízni myšlienka na to že nemám priateľku, ale fakt že veľmi normálne už začínam byť z toho šialený, ako všade chodia páry, alebo aj samé ženy, tkroé su veľmi pekné. Problém by možno nebol ani tak oslovenie, to viem že by bol možno nejaký skrat, kedy by som sa odhodlal osloviť, ale čo ďalej, o čom sa mám baviť? Ako mám prejaviť nejaké city, keď prejavovať city neviem? Ja sa desím skôr toho čo bude po zoznámení, nie ako väčšina ako sa zoznámiť... Čo by som mal potom robiť,...? Neriešim to nejak moc, nie som iba PREMYSLENÝ, alebo ako to nazvať? Už teraz viem, že by som žiarlil, a to je cesta do hrobu pre vzťah... Prečo by mala zostavať práve so mnou? Nemám žiadne zážitkym nemám kamarátov... Príde mi že som odsúdený žiť neštastný život, už si ani nepamätám kedy som bol naposledy štastný. Niekedy rozmýšlam už aj nad takými vecami že by možno bolo lepšie nežiť, ako žiť život, ktorý žiť nechem. Viem je to všetko len v mojej hlave ale neviem z toho, kľudne kebyže chcem zoberem sa a idem na dovolenku, alebo na výlet, pozvem kamarátov niekde, dám sa na zoznamku, ale všetko mi to príde že proste nemôžem, proste sa všetkoho bojím, aj do fitka chcem chodiť, ale nomrálne s abojím aj tam ísť, ako to tam chodí neviem budem za debila, nepoznám stroje... Behať sa tiež hanbím, to by som chcel tiež, veď už aj to je možno šanca na zoznámenie, len by som to nemohol byť ja, zakomplexovaný, hamblivý, bez sebavedomia... Myslel som ž sa všetko zmení vysokou školou, nezmenilo sa... Teraz nastupujem do práce, ale ani to nemusím čakať, že sa niečo zmení... Neviem čo mám robiť, aj toto je len zúfalý výkrik do tmy... Nikto mi nedokáže pomôcť a sám som toho schopný neni. Všetci mi prídu lepší ako ja. Píšem lebo tento stav asi dosiahol vrchol, odkedy som bol v pondelok na byte u kamarátou niečo popiť a nebol docela sa mi páčila jedna baba a ja som nebol schopný ničoho... Nevadí mi že som sám, vadí mi to, že to nedokážem zmeniť...

maslosdzemom

pokial ta v tom nieco brzdi, tak na to zabudni. povedz si, ze to urobit Mozes. aj ked budes zo zaciatku len trochu komunikovat, s kymkolvek, tak to pomoze. je fajn sa rozpravat s ludmi na ulici. s hudobnikmi alebo tak. uzivaj si bezne veci v zivote. bud vdacny za to, co mas. taktiez je fajn si uvedomit, ze aj strach ta brzdi. a ak je neopodstatneny, just let it go. do posilovne chod, alebo cvic aj doma. fyzicka aktivita dost pomaha oslobodit mysel, resp odputat sa od nej.
pusti si hudbu a chod do toho.

mam56

Servas Azazel, ako? Ako smrteľníci v pekle? Dúfam, že ok. Vy ste mi tam už tiež všetci na prášky:-)))
Ja som sa tiež už zo všetkého po.ral a teraz môžu čakať oni, že sa poserú zo mňa.
Die Rache ist suss:-)
Ach, tá kreativita je never-ending. Momentálne študujem to, ako zastaviť tep desiatim ľuďom naraz. Tak o dva dni už budem profi:-)
Dokonca sa možno naučiť pomstiť aj po smrti. To ma veľmi láka, ale zaberie mi to ďalší mesiac štúdia.
Zase budem mať home-arrest:-)
Vydavateľstvo Ama.on ma fu.ked všetko:-)
Dim Mak má predsa len niečo do seba.

mam56

Chuck Norris hodil granát a zabil 50 ľudí. Potom granát vybuchol.
Strach z pavúkov sa nazýva arachnofóbia, strach z uzavretých priestorov sa nazýva klaustrofóbia, strach z Chucka Norrisa sa nazýva logika.
Chuck Norris vstriekol svoju krv raz do jašteričky, opice a žraloka. Odvtedy sú títo traja prezývaný ako Godzilla, King Kong a Čeľuste.
Pulz Chucka Norrisa je meraný na Richterovej Stupnici.
Chuck Norris, keď sa rozpráva sám so sebou, tak si oniká.
Chuck Norris bol raz na Marse. Odvtedy z Marsu nehlásia už žiadne známky života.
Raz súťažili Chuck Norris a čas. Čas ešte stále beží.
Chuck Norris mal rolu vo Hviezdnych Silách. ON bol silou.
Raz zastavil policajt Chucka Norrisa. Policajt mal šťastie, odišiel len s napomenutím.
Google Vám nebude vyhľadávať Chucka Norrisa. Chuck Norris si nájde Vás.
Chuck Norris vynašiel Zombie-kov. Je to preto, aby svojich nepriateľov mohol zabiť ešte raz.
Michael Jordan k Chuckovi Norrisovi: dokážem točiť loptou na svojom prste 2 hodiny. Dokážeš to aj Ty? Chuck Norris (sa smeje). A čo si myslíš, prečo sa Zem točí?
Keď Chuck Norris pôjde na súd. Sudca sa postaví, aby mu vzdal poklonu.
Chuck Norris dokáže spáliť mravce pomocou zväčšovacieho sklíčka. V noci.
Neexistuje žiadna teória evolúcie. Existuje iba zoznam zvierat, ktorým Chuck Norris dovolil ďalej žiť.
Chuck Norris raz daroval krv jednému smrteľníkovi. Odvtedy je tento smrteľník známy pod prezývkou superman.
-----------------------------------------------
Raz sa jeden hacker nabúral do môjho emailu. Po jednom týždni sa mi ospravedlnil s tým, že to viac robiť nemôže a že je už na liekoch, zastabilizovaný:-)))
Big Foot a Chuck Norris consider me as a myth:-)))