Mozu byt ovplyvnene emocie ako je laska,zamilovanost antidepresivami ??? Beriem vyse pol roka AD welbutrin, a v tom case som sa zalubila do priatela. Od zaciatku som bola cela unesena a nadmieru stastna, viem ze to bol ten osial zamilovanosti. Viem ze ho lubim a s nikym inym nechcem byt. Ale momentalne, ked sme si az velmi blizky a travime spolu vela casu zacali sa mi objavovat cudne vtierave myslienky....a su zapricinene hlavne tou mojou otupelostou emocii...
Co s tym ? Tie AD mi zaberaju. Uz nechcem menit, ale netusim co smojim problemom robit
Laska - emicie pri antidepresivach
Mala som podobný problém a brala som aj Wellbutrin, postupne som si uvedomila, že myšlienky mi ničia vzťah, tak som hľadala nejaké riešenie. Trvalo mi dosť dlho kým som si uvedomila, že je potrebné aj o telo sa starať, aby mu nič nechýbalo a vtedy aj myšlienky sa upravia. Rýchli životný štýl nás oberá o mnoho energie a zdravia. Lieky takisto. Vyskúšala som od rôznych značiek výživové doplnky až som si našla svoju značku vitaking. Je to kvalitná značka a o to mi ide dať telu aj niečo kvalitné. Beriem Lecitín, Vápnik, horčík + vitamín D3 a Stress B-komplex. Keď ti dobre robí wellbutrín tak ho nevynechávaj, ale tieto výživové doplnky pomáhajú dosť mnohým ľuďom. je na tebe ako sa rozhodneš. Maj sa pekne