Krvné skupiny

Táto diskusia patrí k článku: Krvné skupiny
Krvné skupiny

Krv (lat.sanquis, gr. haima) je tekutina zložená z krvných buniek (biele krvinky-leukocyty, červené krvinky-erytrocyty, krvné doštičky-trombocyty) a krvnej plazmy. U človeka tvorí krv 8-9 % hmotnosti tela (v priemere je jej objem asi 5 l).

philips

Ani jeden z vás nebol liečený transplantáciou kostnej drene?
Ak nie, tak z týchto KS 0 nevznikne, niekde nastala chyba, otázkou je kde.

Bubliii

Od Stanka: Chcem sa opýtať:mám krvnú skupinu 0 rh negativ môj manžel má B rh negativ ako je možné, že naše vytúžené dieťa na ktoré sme čakali 10rokov ma krvnú A rh negatív a podotýkam spala som len s mojím manželom.. ďakujem za odpoveď

Nuz, mozne to jednoducho nie je, alebo aspon s vasimi KS. Ak spojis 0- a B- tak ti z toho vznikne iba 0 a B, samozrejme Rh-. Je to tym, ze nulka nema ako dodat "Acko" a tvoj muz uz vobec nie. Takze bud mate zle urcenu KS vy (staci jeden z vas, keby napr muz bol AB uz by to slo), alebo babatko. Treba sa nechat znova otestovat, ak sa nic nezmeni tak opatovne ziadat urcite KS babatka.. a ak budu vysledky stale rovnake, tak by som sa asi seriozne zamyslela nad tym, ci vam nahodou nevymenili babo v nemocnici. Hoci zriedkavo, moze sa to stat.

Stanka M

Chcem sa opýtať:mám krvnú skupinu 0 rh negativ môj manžel má B rh negativ ako je možné, že naše vytúžené dieťa na ktoré sme čakali 10rokov ma krvnú A rh negatív a podotýkam spala som len s mojím manželom.. ďakujem za odpoveď

Jakub Patak

Dobry den po dlhej dobe sa opat pridavam na tuto stranku pocas svojej neaktyvnej dobe som zistil vela informacii o ohladom lekarstva podarilo sa mi dokoncit skolu ale bohuzial len tu matersku.tesim sa nato ako budem zdielat tieto informacie svami.
môj prvy vyskum zacal krvou zistil som ze mame viacej skupin ako tvrdi
pan doktor Jansky uznavam jeho vyskum to nemôzem popriet na jeho dobu to bolo super ze na nieco take prisiel ale z modenymi technologiami sa mi podarilo prist nato ze je este o jednu skupinu viacej pomenoval som ju po sebe takze teraz ich mame 6 dal som nazov patakion+ a patakion- prikladam fotku krvnej skupiny patakion+

Kycera

Vážení,
čo sa týka toho ananásu, tak tie vaše rady Faune nepomôžu, mala totiž alergickú reakciu! V tom prípade platí, n e k o n z u m o v a ť danú potravinu!!!
Ananás obsahuje viaceré enzýmy (bromelaín,...), nikel, salicyláty, sérotonín, histamín a tiež látky uvoľňujúce histamín.
Bromelaín skrížene reaguje s papaínom a alergénmi tráv.
Čerstvý ananás u citlivých jedincov môže vyvolať závažné alergické reakcie vrátane šoku!!!

ananass

fauna, tvoj problem nesuvisi s krvnou skupinou. mne sa stalo pred rokom, ze mi z ananasu krvacal jazyk. mala som ho uplne spaleny. je to tym, ze ananas obsahuje enzym bromelin, ktory takto posobi (blizsie si mozes precitat tu: nemoc-pomoc.cz).
Preto treba ananas papat opatrne, a hlavne, jest zrely a ked ho cistis, tak radsej okrajat hrubsiu supu aj so vsetkymy hnedymi bodkami. tam sa toho enzymu totiz nachadza najviac.

0vecka

??? ako prisiel niekto na to ze ked zamiesa skodlivu latku na extremne nizku az nulovu koncentraciu tak to bude liecit? Ako prisiel niekto na to zalozit sektu? proste to si viem predstavit co nechapem ako prisiel niekto na to ze tomu bude verit to mi je zahadou...