Dobrý den. Mám 18 rokov a s priateľom sme mali cca pred 3 týždňami nechraneny pohlavný styk (aj ked všetko prebehlo ako vždy a vyzeralo to v poriadku ohľadom ejakulacie), menstruacia mi mešká 2 tyzdne, aj ked sa pár krát stane že mi menzes meskava nebýva to az tak dlho.Môžem byt tehotna? Robila som si dva tehotenske testy tyzden po sebe a vyšli negatívne ani nejake príznaky som nespozorovala mimo miernych nevolnosti, v poslednej dobe tlak v podbrusku a castejsie chodím na wc.. nemyslím si ze by som bola tehotna.. veď by to bolo aj nevhodné v tomro veku a jedno s druhym.. co vy na to? Co si o tom myslite? Vďaka vopred.
Som tehotna?
Kde bola arogantná? ved napisala len fakty-nikto jej do maternice nevidí, čo je naozaj svätá pravda.
Nic sa nestalo ;)
Prepac b.berry ale niekedy si moc arogantna
Vypovedna hodnota toho, co si my tu myslime o tvojom moznom tehotenstve, sa rovna 0,00. Vidime ti do maternice? Mozne je vsetko. Ale tu vsetci iba hadaju. A ver alebo never, to, ze ti v prieskume verejnej mienky vyjde, ze 100% ludi si mysli, ze tehotna nie si, nema vobec, ale vobec ziadny vplyv na tvoje tehotenstvo. Forum je to posledne, kde najdes odpoved, ci ty si tehotna. Testy a potom lekar. Nikto ti neda iny odpoved.
Ked si robila 2 TT po sebe kt vysli negat tak nie si tehotna meskat ti moze z rôznych pricin zajdi za gyndu