Dobrý večer, potrebovala by som poradiť. Viete niekto z čoho sú zväčšené lymfatické uzliny pod pazuchami? Veľmi ma bolia, mám ich cca dva týždne. Prosím poraďte, ďakujem.
zväčené lymfatické uzliny
RNG,
ej ej ej....
Veru dobre hovoriis,
vyrobcovia si robia z nami zakaznikmi=spotrebitelmi co chcu.
Ale tu neide o nezodpovednych vyrobcov, ale o vyrobcov zodpovednych, lebo ti len maksimalizuju ich ZISK(ci to tak robia vsetko na ukor zakaznikov to je ina otazka... )
Aj toto je vysledok snahy o zisk....aj za cenu smrti zakaznikov.
A CO MY ZAKAZNIICI?????
aeika,
mas celu kopu informacii pod temov ''PRAVDA O RAKOVINE-VITAMIN B17/B15''.
takze kto hlada najde.
napisal som moj prispevok, ale mi to z neznamych pricin hodilo do temy o akniach. Boze, tie pocitace... pokusim sa to "dropnut"sem(nadherne anglicko-slovenske slovo_
Pridal:
RNG
Dnes 13:13
Lymfa v tele je na odvadzanie odpadu. Je to ako kanalizacny system. Lymfy je 3 krat tolko, ako krvi. Pohyb lymfy sprostredkuju len pohyby svalstva.
Ked sa z nejakych dovodov lymfaticky system pribrzdi, nahromadi sa v tele privela toxinov a nastanu zapaly. Niekedy aj naopak zo zapalov sa zduria uzliny a zabranuju tym cistenie tela.
Pomahaju protizapalove prostriedky a extra voda na premytie systemu
Prirodne protizapalove:quercitin, bromelain, papain, zazvor, kora bielej vrby(salix alba), omega 3 oleje, GHL(nachadza sa v pupalke a boraku)
Ak je zdurenie sposobene patogenom, najlepsie je to preventivne adresovat niecim sirokospektralne antimikrobialnym(olivovy list, GSE,oreganovy olej) a extra vitaminami, najma C a E. Tiez niekedy pomoze extra NAC(n- acetyl cystein, posilni telo, expektorant)
Zo zelenin zeleny petrzlen,hlavne cilantro(vnat koriandru=cinskeho petrzlenu) stava zo surovej cvikle, stonkoveho celeru a mrkvy.
Tieto enzymaticke prirodne prostriedky odmoria(vycistia) telo a pomozu normalizovat tok lymfy.Enzymy sa nicia zahriatim uz nad 55 stupnov celzia.
O davkach jednotlivych pre spravny ucinok som uz pisal viackrat.
Neviem, ako to zdoraznit, ale primale davky neucinkuju a zialbohu v mnohych doplnkoch nezodpovedni vyrobcovia davaju casto neucinne male davky, nie take, ktore boli vyskumom dokazatelne ucinne.
Potom su ludia sklamani, ze je to vsetko na nic a obratia sa ku syntetickym farmaceutikam
Keby sa tieto predavali v podstatne mensich davkach, nez vyskumom zistene ucinne, tiez by nepracovali
Lymfaticke uzliny sa zvacsia pri nachladnuti napriklad, ale mozu to byt aj ovela vaznejsie problemy. Naco cakate baby a nejdete doktorovi? Vsak na to su
prepac... nahodou som pouzila tvoj nick... bolo to nechcene... chcela som len reagovat na tvoj prispevok,,,
ahoj.... je mam ten isty problem... a neviem co s tym... chcela som najst nieco na nete, ale zatial sa mi nedari... :( a nebola si este s tym u doktora? co sa tyka mna, dezodoranty velmi nemenim, takze to v tom asi nebude... neviem...