Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jemné vlasy bez objemu

Príspevok v téme: Jemné vlasy bez objemu
Lulu14

Ahojte, mám dlhé, jemné vlasy, sú úplne splasnuté, skúšala som už veľmi veľa vecí, ale objem mi nič nezväčšilo. To, že mám okrúhlu tvár tento problém ešte zhoršuje, pretože mi také vlasy vonkoncom nepristanú. Nosím iba cop alebo vrkoč, Keď mi náhodou vlasy ako-tak držia objem rozpustené, nosím ich len v čelenke, lebo mám pocit že inak mi pre moju tvár nepristanú.
Čo by som mala ešte skúsiť na objem a aké účesy by som mala skúsiť keď mám okrúhlu tvár?
Ďakujem

purlepink

Tak moja rada: sampon fialovy Elseve na objem, dobre tuzidlo (Taft), vyfukat na velku gulatu kefu...na zaver si zaobstaraj krepovacku a nakrep si cele vlasy (robi to neskutocny objem), ak nechces cele vlasy tak si nakrep iba korienky ktore nevidno cely uces bude nadychany, natupiruj, zalakuj :-) svetovy objem je na svete

Mädel

Ak by si chcela vyskúšať tú hennu, tak najlepšie čistú, nie také polohenny... Na stránke dlouhévlasy.cz si k tomu môžeš niečo prečítať a aj pohľadať ďalšie rady na tvoj typ vlasov.

Mädel

Ahojky,

máme podobné vlasy a tiež mám okrúhlu tvár :) Kedysi som túžila po úzkej no akosi som si už zamilovala aj svoju krásu :)

Nie každému zaberajú prípravky rovnako... Ja som celkom spokojná so sprejom na objem od Yves Roche (bez parabénov) a potom drahšia značka Redken, ktorú používam výnimočne, ale na moje vlasy je fakt dobrá.

Aj pivo dodalo mojim vlasom kvalitu, ale žijem vo vlhkom prostredí a akosi som mala pocit, že tá vôňa nevyprchala úplne. Ale poznám ľudí čo používajú na tuženie pivo a vlasy nijak za tým necítiť. Asi tomu ešte dám šancu :)

A potom kvalite vlasov definitívne pomohla henna. Prestala som používať chemické farby a farbím si hennou (a indigom, lebo chcem hnedé). Henna existuje aj bezfarebná, pokiaľ by si to chcela ako kúru tak raz za mesiac sa odporúča.

Keď si do vlhkých rozčesaných vlasov nastriekam ten sprej od Yves Roche a vyfúkam si vlasy v predklone pričom ich rukami "stláčam" a tvorím takto jemné vlny, tak sú pekne nadýchané. Potom ich znova rozčešem až keď sú úplne chladné, aby tie jemné vlnky zostali. Inak mám vlasy rovné ako pravítko :)

A aj strih môže pomôcť - nejak ich prestrihať aby neboli všetky jednej dĺžky.

Inak ja nemám pocit, že by rovné vlasy okrúhlej tvári nepristali, práve naopak. Také utľapené, to hej, to tomu až tak nepomáha. Ale možno si k sebe len príliš kritická a keď sa na seba dívaš v zrkadle vidíš len to čo nie je také ake by si si to priala a uniká ti tvoja krása. Krása má mnoho podôb :)