Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako často chodíte k priateľovi/priateľke?

Príspevok v téme: Ako často chodíte k priateľovi/priateľke?
alica111

Ahojte.

Ako často chodíte k prateľovi a on k Vám? Priateľ sa stále pozýva k nám domov, už by som aj ja rada k nemu išla, ale mne je také nepríjemné sa tam pozývať. Je to také nevhodné sa pozývať sama k nemu domov? Bola som už u neho, ale on bol oveľa viac u nás a už to začína vadiť aj rodičom. Keď som sa s ním o tom rozprávala povedal mi, že on nechce, aby som za ním cestovala a viac sa mu páči, že chlap chodí za ženou. Ale už aj mne to príde otravné, ale zaroveň sa nedokážem pozvať k nemu, lebo mi to príde také vtieravé (tu ma máte a starajte sa o mňa).
Vďaka za odpovede.

alica111

S priateľom som to už riešila minimálne 3-krát. Stále mal vhodný argument, že jemu sa viac páči, keď muž chodí za ženou. Áno, viem, že je to tak slušné, ale nervy už mám z neho. Ja študujem, on pracuje. Bývame od seba asi 35 minút busom, ale pracuje v tom meste, kde ja bývam. Školu mám 4krát do týždňa a chodím domov vždy na víkend.

Predtýždňom som sa ho opýtala,že či po jeho rpáci, môžem ísť s ním k nim domov a potom zase ráno, pôjdeme spolu preč - ja domov, on do práce. Súhlasil, podľa výrazu tváre mi prišiel aj celkom rád. Ale vôbec som u neho nebola, lebo sa ma neskôr neopýtal, že či to platí a že ktorý deň by som mohla. A mne to už bolo sprosté, že sa ho budem pýtať, kedy k nim pôjdem. A on si už naplánoval, že v piatok môže u nás ostať dlhšie. Ja chlapom vôbec nerozumiem. Tak poviem im ako to je, a on to ignoruje, alebo nechce pochopiť.

Priateľ býva s mamou a brat k nim chodí na víkendy domov zo školy. Nemá vlastný byt. Ja tiež tomu nechápem prečo tak rád k nám chodí, keď aj vie, že rodičom to ide na nervy.

Filip TT

"povedal mi, že on nechce, aby som za ním cestovala a viac sa mu páči, že chlap chodí za ženou."

Aj ja to tak citim. Riesil som to tak, ze priatelku som k nam doviezol a potom zas odviezol.

Inak sa mu cudujem, ze tak rad chodi k "svokrovcom". Ja som bol radsej u nas, lebo doma som bol "panom". Inak my sme u nas alebo u nich boli do oficialnych zasnub spolu mozno 10 razy. Inak sme na rande isli vzdy niekam.

0vecka

tak mu to povedz ze ti to vadi a chces aj ty k nemu... treba vediet komunikovat a najprv problem riesit jeden s druhym a az potom po forach

Bubliii

Ahoj, môžem sa opýtať - bývate v jednom meste alebo máte vzťah na diaľku? Ak bývate v jednom meste, tak by ste to mohli striedať, prípadne si pohľadať niečo vlastné (ak sa na to cítite a máte na to financie, na začiatok stačí aj prenájom). Ak máte vzťah na diaľku, tak to závisí asi od toho, ako ďaleko sú tie mestá. Ja som z Nitry, priateľ z Prievidze, študovala som v BA.. takže sme to tak nejak striedali, bu´d sme boli na víkend u nás doma, alebo na intráku v BA; do Prievidze sme chodili menej, lebo sú tam horšie spoje ako do Nitry, ale raz za čas sme sa chodili ukázať.