Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

prazdno

Príspevok v téme: prazdno
beznadejny

Zdravím. Mám krátko pred 30-tkou a manželka je o 2 roky mladšia. Sme manželia pol roka po 8-ročnom vzťahu. Všetko je naoko fajn....mame vlastne byvanie...navštevujeme rodičov, pracujeme, plánujeme dieta...Problém je ale vo mne, že cítom prázdno, nedôveru voči nej a sklamanie...Asi 3/4 roka pred svatbou začala vymyšlať...chcela stale vylety, kupaliska, začala byt naročnejšia na peniaze...nepačilo sa jej na mne vela veci...prestala so mnou spavať a dala pauzu vo vzťahu....boli sme bez seba asi 3 tyždne...pocas tejto doby sme denne vymenili cez 200 sms...potom sme sa dali nejako opat do kopy a po dalsom mesiaci bol znova aj sex....Ja som v poslednych rokoch vela pracoval a mal som nieco nasetrene, preto som obzeral pozemky a novostavby...jedna bola pekna a uz ked sme boli znova spolu sme ju boli pozret...povedal som ze ju asi kupim a že tam budeme spolu...na to povedala " dobre, ale sa zoberme"...tak aj bolo a do 4 mesiacov bola svatba...počas tohto pripravneho obdobia som zistil, že ma v tom obdobi asi 2-3 mesiace podvadzala z o 10 rokov starším ženatým (vraj zo ženou nežije) chlapom a asi 3x (podla nej) s nim spala...ked som sa to dozvedel, velmi sa mi začala podlizovať, a ja som ju aj tak velmi lubil, tak som jej odpustil...Teraz je všetko fajn, len sa často hádame...problém je asi vo mne, že som nervozny..proste nedokažem sa cez to preniest a ešte stale na to myslim každy den...už ani nemam chut tolko pracovať (vtedy som to bral že pracujem pre nas a naš dom a ona ma kym som bol v praci podvadzala)...som stale smutny z toho...a neviem ako sa pozbierať...ja s nou chcem byť, lebo je super manželka...vari, stara sa o mna...doma mam ako v bavlnke, ale stale som vnutorne nespokojny a mam strach s nou niečo budovať...splacať dom...niekedy mám pocit, že pracujem iba na jej snoch a ona si robila čo chcela...a može to byť tak aj neskor...a normalne mam strach aj o svoje psychické zdravie, lebo toto vo mne trvá už dosť dlho...viem že pišem chaoticky, ale je toho vela čo chcem povedať...a som zvedavy na vaše reakcie o čo by ste sa v mojej situacii pokusili vy a ako sa s tym vyrovať..

lolinka

Messje: ok, nie som právnička, ty sa v tom asi vyznáš viac. Len by si mal potom chlapec opatrovať potvrdenia, že tie peniaze nadobudol pred sobášom, aby nedošlo k prípadným problémom ak by nedajbože došlo k rozvodu. Asi je najlepšie poradiť sa v tomto s nejakým dobrým právnikom. Hlavne ak má za manželku takúto žienku, čo sa správa no povedzme to slušne divne.

Messje

Lolinka
Co nadobudnu za manzelstva,aj ked bude len on zarabat,su spoločné. Ale pokial preukaze,ze peniaze mal este pred uzavretim manzelstva,tak jej nepatria.Len...nesmie byt ona vedena ako vlastnik,alebo spoluvlastnik.Ak aj preukaze,ze mal peniaze predtym,ale ona je vedena s nim ako vlastnik a je to napisane aj na nu...tak idu na pol.
Zatial su ale spolu.Treba popracovat na vztahu,pokial sa to dá. Dieta by som ale este neriesila...

matyo

Nemal si si ju brať, ona ťa nemá rada, je to len jej vypočítavosť, poslať ju do čerta. Chlapi by nemali odpúšťať neveru, lebo tak strácajú svoju dôstojnosť!

lolinka

No to si si teda zobral riadnu onu... rafiku. Vsetko, co nadobudnete pocas manzelstva je vase spolocne, je uplne jedno, ze kupna zmluva je na teba. Patri to aj jej. No neviem, nechcem sudit vase manzelstvo, nepoznam vas. Ale podla toho co pises, chces s nou byt, lubis ju, zivot bez nej si nevies predstavit. Ale zaroven v tebe ostalo nieco zlomene, citis sa prazdny a ukrivdeny. Tak skuste manzelsku poradnu. Tam vam poradia ako si udrzat pekne manzelstvo a ako spolu komunikovat tak, aby ste sa prilis nehadali a boli obaja spokojni. Aby ste si rozumeli a dokazali sa pochopit a navzajom respektovat.

Messje

Uz musis len sa s tym vyrovnat.Proste sa to stalo.Je s tebou,zobrala si teba.Zalezi o com su tie vase hadky...Skus sa nevracat co sa stalo.Zi v pritomnosti.Tym,ze si sa ozenil,znamena,ze si sa zmieril s minulostou.Mozno len musis prestať moc nad tym premyslat.Znici ta to aj vas vztah.