Ahojte všetci,
rok som bola na študijnom pobyte v Bulharsku. Keď som prišla po roku znovu do školy všetko sa zmenilo. Ľudia, ktorým som považovala za skvelých priateľov sa mi odcudzili a teraz sa bavím s ľuďmi s ktorými ani nechcem, lebo moji bývali priatelia sa mi už odsúdili a už si k sebe nevieme nájsť cestu. Čo robiť? Nejaké rady?
Priateľstvá...
To sa stava casto, vacsina ludi co stravila nejaky cas v zahranici a vratili sa, sa s tymto stretne. Asi to neboli tu spravni priatelia, lebo ti spravni by sa ti neotocili chrbtom. Okrem toho ty si stravila rok inde, mas nove skusenosti, zazila si nieco, co oni nezazili, mozno si zacala veci vidiet inak. To su take mudre rady do zahrady, ze mala si si s nimi udziavat kontakt a ze ty si na vine. Nie, uvedom si, bola si v zahranici, tam si zila v inom prostredi, s inymi ludmi, v inom jazyku. Ak si chcela ten rok naplno vyuzit, nemohla si travit cele hodiny na FB a skype s kamaratmi zo Slovenska. To by bola hlupost, kamaratstva tu v SK by ti to asi nezachranilo a tam by ti vela veci uslo. Dobre prietelstvo nepozna hranice a ak pozna, potom to nie je dobre priatelstvo. Obe moje deti sa s podobnymi vecami stretli, tak viem o com pisem
Kolko ti zostava rokov do ukoncenia skoly?
Nekašľala som na nich!!!! Zaujímala som sa o nich, písali sme si spolu prostredníctvom sociálnych sieť. Osobný kontakt vtedy možný nebol, keďže som bola v Bulharsku!!!!!!
asi neboli skutočný priatelia, nájdeš si lepších
Myslím, že toto je dosť častý problém.
Netreba to siliť, keď sa Ti odcudzili, nájdi si nových.
Možno budú lepší.