Potrebujem poradiť...

Príspevok v téme: Potrebujem poradiť...
noname1234

Zdravím. Mám taký problém... Skamarátil som sa s jedným dievčaťom cez internet asi tak cca. mesiac dozadu.. No a celkom dosť sme sa zblížili, celkom dosť sme si toho povedali, dokonca som jej povedal čo k nej cítim. Píšeme si každý deň, nestalo sa žeby sme si nepísali.. Ale začínam mať obavy... Od pondelka sa išla lyžovať, no deň pred tým sme si sľubili že ak bude mať čas tak nech mi napíše. No čakal som že to tak bude... No v pondelok mi ešte napísala, že ma pozdravuje že ako jej je a podobne .. No dneska ak by som jej nenapísal tak by mi možno ani nenapísala. Už len dostávam odpovede typu: Ok..; Jasné... A podobne... Proste normálne vidno ako by už nechcela si so mnou písať... Ja vôbec neviem čo mám robiť... Povedala mi že ma má rada, žeby chcela niečo viac a potom týždeň na to už má začína ignorovať akoby som bol vzduch? Mám ju tiež ignorovať a vymýšľať si výhovorky typu "prepáč nemám chuť si písať;prepáč nemám čas" ja neviem... Možno som trochu viac paranoický.. Ale ešte mám pocit akoby ma len využívala. Proste pred jej kamarátkami vždy o mne hovorí, že som nou chodí a podobne. Nehovorí to len preto aby sa o ňu zaujímali? Ja neviem... Ešte sme sa rozprávali že zájdeme do kina a neviem teraz či to mám nechať alebo niečo s tým robiť... Každopádne ak ma pochopíte tak vám ďakujem za každú radu...

noname1234

No nie, ešte sme sa nevideli.. Totiž sme sa mali stretnúť na ďalší týždeň... Ale už aj tak nič z toho..

noname1234

No ona sa rozišla so mnou. Proste mi povedala že na tom lyžiarskom pochopila že ku mne nič necíti.. Na šťastie som zaťiaľ jej nepísal aby sa ku mne vrátila ani nič podobné. Inak ja mám 14 a ona má tiež 14. Ale o vek nejde...

noname1234

Ďakujem vám všetkým čo sa snažili mi pomôcť. Ale aj tak nehovorím že to boli zbytočné rady ale nakoniec tie myšlienky čo som mal sa naozaj stali a mal som nakoniec pravdu...

lolinka

Nemas vobec dovod na taketo myslienky, proste isla na lyzovacku, cez den lyzuje a vecer ide mozno s babami na drink. Nema cas ti vo velkom vypisovat. Vsak uvidis ake to bude, ked sa vrati, ale kym je na lyzovacke, tak to neries. A niekedy nabuduce, ked spolu uz budete dlhsie chodte na lyzovacku spolu.

noname1234

Tak ja som dosť paranoídny a mne sa hlavou premelie mnoho takýchto myšlienok... ale teraz už chápem, potreboval som len nejaké ujistenie.. Lebo by ma to ani nenapadlo.. Ďakujem

chodteniekdesprezyvkov

Prečo to hned tak vzdávaš možno len jej kamaratky niečo nahovorili alebo sa hanby a nechce aby o tom vedeli jej kamošky že si s niekým piše tak len rýchlo odpíše