Prípravky na tvár pre zmiešanú pleť

Príspevok v téme: Prípravky na tvár pre zmiešanú pleť
Betliz

Dobrý deň,
Chcela sy som sa opýtať, či máte skúsenisti s nejakými pleťovými vodami alebo krémami, takými čo by ste odporučili alebo naopak radšej nie
Mám mastnú t zónu ale suché líca.. preto nemôžem nájsť nič vhodné, lebo, buď to nezaberá, alebo moc vysušuje :/
Rozmýšlala som nad neutrogenou, ale vraj moc vysušuje :/
Ďakujem za odpovede :)

zuzi74

Za studena lisovane oleje na plet zozenies v predajniach s bio potravinami, alebo na internete, napr. saloos ma kvalitne oleje, dr. feelgood. Osobne uprednostnujem v skle, nie plastove flase.
Pokial budes vyrazky vytlacat, tak tych flakov sa nezbavis. Ked tak len velmi jemne vytlacit a vydezinfikovat olejom.

Betliz

Ďakujem za radu, kde by som ich mohla zohnať?
No, tea three oil už som skúšala, ale proste u mňa akoby sa nijako neprejavoval :/

zuzi74

Si mlada, nenic si plet kadejakymi kremami. Pouzivaj kvalitne oleje, ktore hydratuju a vyzivuju plet. Na zmiesanu plet su dobre napr. hroznovy, jojobovy, makadamiovy, pupalkovy. Ak sa vyhodi nejaka ta vyrazka, nevytlacaj a potri tea tree olejcekom. Odlicovat plet mozes taktiez olejom. Hlavne ju nevysusuj, lebo sa ti zacne este viac mastit.

Betliz

Asi som sa zle vyjadrila :D
Mám 16, takú tvár ako som už písala hore, často sa mi vyhodia vyrážky a potom z nich mám aj fľaky, ale nejaké zlé akné to baozaj nie je..
U kozmetičky som nebola.. mám takú olivovú pleť