Mama ma psychicky tyra

Príspevok v téme: Mama ma psychicky tyra
Seventeen 890

Stale nam vsetkym nadava a krici po nas pre uplne somariny :( takto o rok mi bude 18, bude sa dat niekam odist? :( ja uz to naozaj nevydrzim, prestala som sa ucievat pretoze stale placem a nedokazem sa sustredit. Nikdy som jej nic neurobila ani neodvravala az dnes ked zacala mega kricat, lebo som stratila ospravedlnenku od zubara a zacala nadavt ake sme zle deti. Mame este jeden byt kde mame najomcov, bolo by mozne sa tam o rok odstahovat? :/

Cariboo

Ahoj, tiez zastavam nazor, ze ak je jej spravanie neobjektivne, potom si to neber osobne. Nenapisala si cim si mama prechadza.
Ty sa sustred na skolu, uc sa, asi coskoro maturujes, ci? Mozes si zacat aj setrit, ked pojdes dalej studovat mozes byvat na intraku.

blueberryNN

A kto bude platit najomne a energie a internet a stravu v tom byte? Pochybujem, ze mama ta v tom bude podporovat. Naviac nemas ani ziadny pravny narok byvat v tom byte, kedze budes uz dospela a ona nebude mat pravnu povinnost sa o teba starat (naviac vy zijete v inom byte).
Najdi si pracu po 18tke co najskor a prenajmi si izbu niekde mimo rodiny.

travis52

ahoj, s mamou by si sa mala porozpravat alebo by sa s nou mal porozpravat psycholog. a mozno je to "len" menopauza ? alebo ma nejake ine problemy. v kazdom pripade si to neber osobne.