Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zachrana manzelstva

Príspevok v téme: Zachrana manzelstva
Minnie123

Dobry den.Cca 1rok dozadu som prisla nato ze manzel ma podvadza..zbalila som seba a dcerku a odisla zit prec.(Oni uz spolu ziju ).V tom case mi velmi pomohol jeden muz Peter(45) ja mam 23.Pomohol mi co sa tyka prerabky bytu(zohnal mi lacnejsiu kuchynu a pod.,stal pri mne ked mi bolo tazko a vedel ma rozosmiat ked som stale plakala.Casom sa to zvrtlo a z nas sa stali milenci.Samozrejme ze on je zenaty a ma 2krasne dcery,a kedze viem aka je to bolest,nikdy som nechcela az sa rozvedie.Jeho zena vsak nasla konverzaciu a vyhodila ho z domu.Chcela som sa s nou kontaktovat az sa snazia manzelestvo zachranit...ved tolko rokov zahodit.Ale ona mi neodpovedala a on vraj s nou dalej zit nechce.Ona vie ako sa volam,kde zijem a aj pracujem,rozniesla ma po celom nasom malom meste a vsetci na mna pozeraju cez prsty.Ano,je to aj moja vina,ale keby ma aspon vypocula..uz nikdy by som sa mu neozvala.Lubim ho(ale rodina by mala byt prioritou..)a ja neviem ako dalej.

0vecka

akoze podla mna tam neni co zachranovat.... ak by si s tebou obcas vrzol tak je to ine ako ked ti zhana kuchynu...

anjelik *

MP, ona predsa žiadne manželstvo nerozbila. To manželstvo už dávno malo problémy, keď manžel začal pomáhať jej. Netreba kopať do niekoho, kto už leží. Osobne by som ich nechala, nech si to vyriešia sami medzi sebou...Ty nevieš nijako jeho ženu a ani jeho prinútiť, aby začali odznovu. Ak by si to nebola ty, bola by to iná. Nekontaktuj ani jedného, ak bude s tebou chcieť žiť, sa ozve aj sám. Nechaj si to uležať v hlave, či ho naozaj tak ľúbiš, aby si s ním žila aj oficiálne a hlavne sa, preboha, netýraj za to, že si bola slabá a chcela si aspoň na chvíľu mať pocit, že ťa niekto miluje. Možno aj áno, to ukáže budúcnosť. Tak sa drž a pekný deň ti prajem. :o)

Mesačný princ

bella21 - ja by som jej to naopak doprial!!! Nech si s ním užije život!

Veď načo potom rozbíjala dlhoročné manželstvo ak chce teraz vycúvať? Vinní sú obaja ale nerobil by som z nej anjelika. Nech si ho pekne užije, poprípade nech sa za neho vydá, aby vedela, aké to je. Možno budú šťastní, to nemôžeme vedieť.

bella21

Minnie, slová nie sú dôležité, ale skutky. Aby si sa rozišla s jej manželom, nemusíš sa s ňou najprv porozprávať. Urob to bez ohľadu na to, ako to potom s ich manželstvom dopadne a už nikdy sa mu neozvi. Inak tvoja snaha o rozhovor s manželkou nebola úprimná, ale išlo by o špekulovanie (na spôsob, že "ak ho manželka neprijme, nechám si ho ja"). Nehľadaj spôsoby, ako sa ospravedlniť, ale ako reálne pomôcť ich manželstvu. Ak bude pre neho cesta k Tebe hoci len trošičku otvorená, nebude hľadať cestu späť k svojej manželke. On musí jasne vedieť, že Ty si s ním skončila a že neustúpiš, že je to definitívne. Len takto naozaj pomôžeš ich manželstvu a dokážeš aspoň sčasti vynahradiť to, čo si spôsobila, keď si pristúpila na milenecký vzťah so ženatým mužom. Je to aj Tvoja zodpovednosť (aj keď si dosť mladá a hlavne on ako zrelý ženatý muž mal vedieť, čo robí), a vysvetľovaním jeho manželke sa jej nezbavíš. Ak si sa chcela naozaj ospravedlniť, urob to svojimi činmi. Nechaj za seba hovoriť svoje skutky a ukonči ten vzťah. Manželka sa o tom dozvie a uverí Ti viac, ako keby si jej dopredu niečo hovorila. Potom, po čase, keď to už bude všetko za vami, sa jej môžeš ospravedlniť aj slovne.

PS: Ak by sa Ti zdalo, že ich vzťah je v koncoch a už sa nedá napraviť a preto by nemalo zmysel sa s ním rozchádzať, bolo by to len také uspokojovanie seba samej a ospravedlňovanie sa. Veď ak by si s ním ostala, nikdy by si nemala istotu, či by sa nezmierili a nezačali spolu opäť žiť, ak by si Ty uvoľnila cestu. On nesmie mať inú možnosť, než buď sa vrátiť k manželke alebo zostať sám. Ak to myslíš naozaj vážne, umožni mu, aby mal iba tie dve možnosti.

Prezyvka055

Pre mna je logicke ze ak by som sa za nieco hanbil tak to nerobim. Pre teba to vsak asi logicke nebude. Ale odporucam sa tym riadit do buducnosti.

Mesačný princ

aspoň sa nabudúce poučíš. Najlepšie bude na všetkých dotknutých zabudnúť a ak sa ti dá, tak sa presťahuj. Povesť ťa možno nedobehne. a nabudúce premýšľaj skôr ako niekomu rozbiješ rodinu. Na druhej strane, ak by on svoju manželku a deti miloval, tak si s tebou nikdy nezačne!
A jeho manželku nekontaktuj! len jej spôsobuješ bolesť.