Ahojte. Je vela otazok, na ktore by som rada pocula odpovede a nazory inych ludi. Ale zaujimalo by ma ako vnimate zmysel existencie a co by vam stacilo ku stastnemu zivotu? Vzdy som bola presvedcena, ze je dolezite najst spravnu osobu, lubit ju, urobit pre nu cokolvek a zaroven pomahat ludom, priatelom, rodine, byt tu pre nich, ked ich nieco trapi a ked potrebuju pomoc. Je to smutne, ale kazdym jednym dnom sa len viac utvrdzujem v skutocnosti, ze ludia su len egoisticke bytosti, ktore hladia iba na seba, su schopni len pohrdania, falose, klamstiev a nenavisti, a to vsetko predovsetkym za ucelom vlastnej spokojnosti.
Co si o tom myslite?
Budem vdacna, pokial niekto vyjadri svoj nazor.
Pekny den.
Zmysel zivota
Vidim to rovnako, chcela som vediet ci len ja vnimam tento svet nejak tragicky, alebo to tak skutocne je. Lebo ja sa tiez stretavam s takymi ludmi ako si popisal, alebo s ludmi, ktorych jedinym snom je mat obrovsky majetok a nemat ziadny iny ciel. Je mi luto, ze ludia takto zmyslaju a ze sa neda nikomu doverovat. Ja mam taktiez len par skutocnych priatelov a blizkych ludi, ktori sa daju spocitat na prstoch jednej ruky. Je smutne, ze niektori ludia maju uplne obycajne tuzby a plany, a pritom su v podstate nesplnitelne, ci uz vdaka systemu, v ktorom zijeme alebo ludom, ktori nas obklopuju
Ahoj Ens, tak na začiatok čo by som považoval za vlastné šťastie. Mať priateľku s ktorou by sme spolu šťastne žili ( čo aj mám ) . Mať dobré zamestnanie (bohužiaľ to ide asi len mimo tohto štátu) , mať zdravú a šťastnú rodinu a priateľov. Mať vlastné bývanie bez zadlžovania sa štátu. A samozrejme mať zdravé deti. Bohužiaľ je dnes na h**** doba. Stretávam sa dennodenne so samou falošou, samými arogantnými ľudmi ktorí si ničoho a nikoho nevážia. Každý kydá na každého hlúposti. Mám aj z takéhoto dôvodu menej priateľov, pretože si ich vyberám a dávam si pozor na to komu čo povedať pretože ľuďom ako takým neverím. Verím len pár priateľom, priateľke a rodine. V dnešnej dobe je ťažko nájsť človeka ktorému môžeš dôverovať.