Co by ste si vybrali ?

Príspevok v téme: Co by ste si vybrali ?
Leila88

Dobrý deň, najskôr by som Vás chcela poprosiť dať si trošku námahy a napíssť iba svoj názor. Nic ine nemusíte . Ide o to ze co po strednej skole. Kedze moje plány su diametrálne odlišné medzi sebou a denne nad nimi premýšľam. Moc mi pomôžete ak napíšete co si myslite :)

Takze 1. Moznost - VS - masmediálna alebo marketingová komunikácia - co si myslite ? (Bavila by ma aj uplatnenie sa mi zdá fajn)

2. Psychologia (milujem psychológiu bavila by ma najviac zo vsetkych ale nevidím moznost uplatnenia)

3. Bisla - int. School of liberál arts (učí sa vsetko v anglictine,moznost vycestovať do zahraničia a do USA )

4. Ist na rok pracovať a zarobiť si a ist na college do SYDNEY :) spojenie jazyku plus marketingu (massmedii) a prace

hellothere

1. na masmedia a marketing musis mat velku kreativitu pokial chces robit kvalitne a dobre ocenene veci. a taktiez pevne nervy. ale pokial viem tak to je celkom dobre platene, pretoze reklamu chce kazdy a bude tu este veelmi dlho.
2. aj v psychologii sa da uplatnit, len ak chces aby to malo zmysel budes musiet byt asi dlhsie na skole a zalezi ci skor pedagogika alebo klinicka psychologia. a taktiez pevne nervy pretoze denne riesit problemy ludi nie je moc jednoduche. na druhu stranu je to zaujimave a pokial ta to dostatocne chyti tak kludne aj v zahranici.
3. o tej skole moc neviem ale ten erasmus moze byt dost fajn. staci si len viac zistit o vsetkom.
4. da sa, len vela ludi ked uz zacne pracovat, tak sa na skolu uz nevrati. na druhu stranu to musi byt skusenost na nezaplatenie a ak mas moznost a prostriedky na to aby si tam sla tak urcite chod. ja dufam ze sa este tento rok dostanem mimo svk len riesim nejake problemy a nejde to bohuzial hned. takze vela stastia prajem a napis ked tak ako si sa rozhodla. ^^

Darla

podla mna 4. :) ale tiez zalezi od toho, ci doma nebude problem, ze chces na rok prestavku... Potom asi tretiu moznost