Co by ste si vybrali ?

Príspevok v téme: Co by ste si vybrali ?
Leila88

Dobrý deň, najskôr by som Vás chcela poprosiť dať si trošku námahy a napíssť iba svoj názor. Nic ine nemusíte . Ide o to ze co po strednej skole. Kedze moje plány su diametrálne odlišné medzi sebou a denne nad nimi premýšľam. Moc mi pomôžete ak napíšete co si myslite :)

Takze 1. Moznost - VS - masmediálna alebo marketingová komunikácia - co si myslite ? (Bavila by ma aj uplatnenie sa mi zdá fajn)

2. Psychologia (milujem psychológiu bavila by ma najviac zo vsetkych ale nevidím moznost uplatnenia)

3. Bisla - int. School of liberál arts (učí sa vsetko v anglictine,moznost vycestovať do zahraničia a do USA )

4. Ist na rok pracovať a zarobiť si a ist na college do SYDNEY :) spojenie jazyku plus marketingu (massmedii) a prace

mam56

Treba sa už konečne zobudiť. Skutočné vzdelanie nie je vôbec o tituloch, ale o tom, čo budete mať v hlave. Ak na sebe nebudete pracovať, tak zázraky nečakajte. Čo z toho, ak má niekto niečo vyštudované a nebude to robiť, lebo má strach, že to neovláda - je tomu tak najmä v prípade jazykov.
Neviem, ako je tomu teraz, aktuálne, ale že vraj sa to všetko sprísnilo. Skôr by bolo krajšie, keby Vás, milí profesori, študenti sami niečim prekvapili, milo prekvapili, čo sa naučili alebo čo sa dozvedeli.
Aj keby objavili znovu Ameriku alebo by dokázali napodobniť majstra, tak aj to je veľký úspech - podľa mňa.
Mali by za to dostávať nejaké plus body a pod., aby sa do školy tešili.
Treba takisto odstrániť aj strach, lebo strach blokuje skutočnú tvorivosť.
Pokaziť niekomu mladosť strašením, nie je vôbec v poriadku.
Neviem, možno sa mýlim.

Clau

Aj ja by som asi brala 1. ale ja sama mám problém s výberom Vš no ja mám ešte dva roky čas. Ak si chceš zarobiť a ovládaš angličtinu či iný jazyk na úrovni B1-B2, choď na leto robiť delegátku cez cestovku. Celkom slušne sa na tom dá zarobiť a navyše spoznáš aj inú krajinu.

Lionel

Tak záleží ako si na tom s anglickým jazykom hlavne nepreceňovať svoje schopnosti veľa ľudí ide študovať angličtinu či nemčinu a potom bedákajú aké to je zložité ale ked aj niekto iný ti potvrdí, že ju dobre ovládaš tak 3ku ale ked niesi si so sebou istá tak 1ku a popri tom študuj anglický jazyk.