pocit prazdnot,osamelost

Príspevok v téme: pocit prazdnot,osamelost
zuzicek

viete niekto z vas ako prekonat ten strasny pocit prazdna,osamelost,smutok,depresie... Beriem dlhodobo AD ktore zaberaju, ale stale raz za tyzden ma prepadaju taketo pocity a stavy neviem si s nimi rady. Mam super rodinu,milujuceho priatela,nie vela ale 2uprimne kamaratky ktorym doverujem. Ale ja si stale pripadam taka sama,hlavne ked som viac hodin sama doma a neozyva sa mi nikto...uz zacnu tie stavy. V poslednej dobe je to intenzivnejsie.
Ako s toho von ? Co mam robit :-((((

malicka_som

Neviem to prekonať, nič nepomáha. Ja síce AD neberiem, takže neviem, či by to pomohlo, ale napr. piko neodporúčam - nepomáha, dokonca to zhoršuje. Keď som doma, tak depkarčim, plačem, počúvam hudbu a keď mi je lepšie pozriem si film. Keď som v robote, tak také stavy nemávam, asi fakt jediné čo pomáha je kontakt s ľuďmi, nemusia to byť nejakí praví priatelia, len niekto kto ťa vypočuje, príp. poradí. Ale keďže v robote nie som vždy, stavy sa vracajú a pocit osamelosti pretrváva.

malicka_som

Ja to mám úplne rovnaké ako ty. Ide o to, že keď niekoho potrebujem ..práve v tej chvíli, keď mi je najhoršie a potrebujem len prítomnosť niekoho iného .. tak vtedy pri mne nikto nie je ... priateľ je preč s kamošmi, kamarátky majú vlastný život ... vtedy sa cítim osamelá a prázdna ... deje sa to pravidelne ...

c.0001

Prečo sa vlastne cítiš osamela? Ved máš priatela a kamarátky, ked sa citiš sama tak skus zavolat priatela alebo kamaratky a niekde chodte. Ja ti zavidím ja nemam priatelku a asi ani skutočných kamošov samemu mi neni zrovna do spevu no keby mam to čo ty aspon tu priatelku tak by som sa snažil byt s nou čo najviac aby som sa necitil sam. Ak by chcela.