Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vazny vztah?Ako to bolo u vas??

Príspevok v téme: Vazny vztah?Ako to bolo u vas??
LuciaMal

Ahojte.
Zaujima ma, co vy nazyvate vaznym vztahom, ako to prebiehalo u vas,po akom case sa vztah stal vaznejsim atd. Vase skusenosti.
Mam priatela s kt.sme si velmi sadli,uz vyse9 mesiacov sme spolu, mam pri nom pocit akoby som ho poznala cely zivot, k nikomu som este taka uprimna a bezprostredna nebola,je to prvy chlap ktoremu mozem vsetko povedat,ako aj on mne.Len mam pocit ze dajak stojime na mieste.
Je o 10 rokov starsi,ale nie je to problem,vzdy som mala starsich partnerov aj kamaratky.
Ako posunut ten vztah uz do vyssieho levelu? :-) viem ze by aj on chcel uz somnou byvat,lebo je nam spolu super a ked som u nho sme uz taky zohraty. Len ja este studujem a byvam s rodicmi.Dost som im vdacna,financne mi pomahaju ako aj zo skolou aj s inymi vecami. Preto mi je stale smutno ked na par dni odidem a necham ich samych,stale vo mne vidia to male dievcatko a nevedia pochopit ze mam aj svoj zivot. Hmm no neviem ci som jasne napisala co ma trapy, tak budem rada ak sa k tomu vyjadrite. Ako ten vztah posunut,ale byvanie asi este nie na to je priskoro - a zatial mi to ani nenavrhol, je mu len super ked som u neho doma, a potom idem naspat domov.

LEMONGRASS

VAZNE,
mne sa napríklad toto páči, že hoci aj nebývať hned spolu, lebo chlap stratí motiváciu, presne ako bolo písané, po čase spohodlnie, "ved nám je takto dobre" a dievča sa môže na hlavu postaviť s témou svadba a krok vpred

Vazne

Ovecka ak si ju pri tom poziadal aj o ruku a ona povedala ano tak je to velmi vazne. Vazne je aj to ked po vyprchani zamilovanosti nastupi zrela laska kedy su dvaja nadalej neucelovo spolu

nice28

My sme spolu začali bývať zhruba po pol roku, tak nejak, ale trvala som na tom aby sa nasťahoval on do môjho bytu, ja už by som bývať nešla niekde čo mi nepatrí (zlá skúsenosť). Raz som sa takto od niekoho pobalila po 7 rokoch s pár taškami a vtedy som si povedala že už nikdy viac, jedine vo svojom.No myslím si, že až pri spoločnom bývaní sa ukáže hodnota vášho vzťahu, kedy prídu denodenné starosti, radosti a nie keď tam napríklad vikend prespíš a potom ideš dom, to je veľký rozdiel. Preto sme my nečakali a išli do toho možno skôr, no aspoň vieme že to má význam a rozumieme si aj čo s týka domácnosti a tak

ANGEL-DEMON

ella a čo takto si najst najprv prácu.... alebo maju chovať zadarmo nejaku pijavicu??? čakaš ze partner bude platit za teba vsetko...?
ja neviem a nechápem ako niekto chce ist s niekym byvat ked sám nezaraba,.... to akoze budu u niekoho spat, plytvať vodu, jesť a to všetko zadarmo bez toho aby platili, prispievali nejakou ciastkou na domacnost...???? a ked niekto studuje...??? tak z coho to bude platit? ci dotyčnej rodicia jej zaplatia "jej prenájom" u "svokrovcov" aby si tam ona mohla zadarmo byvat so svojim milým...

0vecka

vazne aha takze ja ked som kupil svojej zlaty prsten bez kamena ktory nestal ani 3% mojho mesacneho platu tak to akoze nieje vazny vztah?

Vazne

Vazny vztah zacina v okamihu ked sa muz po dokladnom zvazeni rozhodne a kupi ten najkrajsi zasnubny prsten co si moze dovolit a vazne poziada zenu o ruku a ona povie ano. Nasledovnymi zasnubami vznika vazny spolocensko- moralny zavazok , sobas tento vazny vztah este dalej spolocensky a aj pravme zaviaze. Vazny partnersky vztak je o pevnej, trvalej vzajomnej zaviazanosti muza a zeny.

Cokolvek menej su len nezavazne hratky ci spoluzitie na skusku kedy jeden alebo druhy moze prakticky kedykolvek zo vztahu odist. O vaznosti vztahu sa neda hovorit. Najviac sa riziku vydava slobodna zena ktora sa necha nahovorit na byvanie s frajerom. Nastahuje sa k nemu, muz ma vsetko a jeho dovody ci motivacia na formalne poziadanie o ruku sa vytracaju dostratena. A ked ho sucastna partnetka omrzi, prestane ho bavit pripadne sa na horizonte zjavi volna baba mladsia krajsia stihlejsia, muz sa jednoducho s partnerkou rozide, casto len smskou, (ake lahke) a sa volne posunie sa dalej. A jej ostanu tak oci pre plac

ELLA7

ja som s priateľom ešte len 3 mesiace, pred tým sme sa poznali asi 2 roky, od kedy sme spolu zvyknem u neho prespávať. Najprv to bolo len na jednu noc, postupne som ostala na celý víkend. Teraz by som tam už chcela ostať aj dlhšie, lebo ako píšeš aj ty je nám spolu dobre, chýba mi keď s ním cez týždeň niesom. Ale on pracuje, ja som momentálne nezamestnaná. Tiež neviem ako to posunúť ďalej.
On by aj chcel aby som u neho ostala aj keď ide do práce ale býva s rodičmi, hoci oni majú vlastné poschodie neviem či by to bol dobrý nápad.