Ahojte.
Zaujima ma, co vy nazyvate vaznym vztahom, ako to prebiehalo u vas,po akom case sa vztah stal vaznejsim atd. Vase skusenosti.
Mam priatela s kt.sme si velmi sadli,uz vyse9 mesiacov sme spolu, mam pri nom pocit akoby som ho poznala cely zivot, k nikomu som este taka uprimna a bezprostredna nebola,je to prvy chlap ktoremu mozem vsetko povedat,ako aj on mne.Len mam pocit ze dajak stojime na mieste.
Je o 10 rokov starsi,ale nie je to problem,vzdy som mala starsich partnerov aj kamaratky.
Ako posunut ten vztah uz do vyssieho levelu? :-) viem ze by aj on chcel uz somnou byvat,lebo je nam spolu super a ked som u nho sme uz taky zohraty. Len ja este studujem a byvam s rodicmi.Dost som im vdacna,financne mi pomahaju ako aj zo skolou aj s inymi vecami. Preto mi je stale smutno ked na par dni odidem a necham ich samych,stale vo mne vidia to male dievcatko a nevedia pochopit ze mam aj svoj zivot. Hmm no neviem ci som jasne napisala co ma trapy, tak budem rada ak sa k tomu vyjadrite. Ako ten vztah posunut,ale byvanie asi este nie na to je priskoro - a zatial mi to ani nenavrhol, je mu len super ked som u neho doma, a potom idem naspat domov.
Vazny vztah?Ako to bolo u vas??
musis hlavne konat tak ako to ty citis
imho vazny vztah je to ftedy ked obaja planuju spolocnu buducnost a to ci neikto kupy prsten alebo ci sa to o tyzden rozpadne je uplne nepodstatne
Ernesto aha takze ty mas vazny vztah... a ked ta zajtra posle k sipku tak to akoze si sa pomylil a nebol to vazny vztah??
Je to všetko o komunikácii a o vzájomnej dohode. A na akej škole ešte študuješ? Na vysokej? Ty môžeš ísť pokojne bývať aj k nemu, rodičia ti budú aj naďalej pomáhať a potom sa už nebudeš tak trápyť.
Ernesto máš pravdu, veľmi pekne si to napísal a presne tak to je.
u každého je to iné tie vzťahy nikdy nie sú rovnaké s tým treba rátať
Vazny vztah je vtedy, ak si clovek povie, ze s tym druhym chce ostat navzdy. Ak na ten vztah maju obaja partneri rovnaky pohlad, tak je to super. Casto sa bohuzial stava, ze iba jeden. Druhy je bezne v rozpolozeni neviem, uvidime, mozno z toho nieco bude, mozno pride niekto lepsi.
Vazny vztah nezacina sexom, spolocnym byvanim, poziadanim o ruku a ani svadbou. Vid kolko tych svadieb niektori stihnu za svoj zivot :-)
Vazny vztah vychadza z vnutra cloveka. Mal som priatelku, ktoru som miloval po 2 mesiacoch vztahu a vedel som, ze to bude do konca zivota /aspon z mojej strany a v danom momente/. Mal som priatelku, s ktorou som po 2 mesiacoch rozmyslal, ci potiahnut jeden mesiac, alebo skusim este dva.
Ovca , ty si tak tupy , ako aj vsetky tvoje prispevky tu , ovca len ovcou ostane -blee
a nezmysly bliakat v kazdej teme bude
Vazne nepoziadal len som jej pri odchode z bytu hodil skatulku do ruky cez celu chodbu...