V súčasnosti pracujem v jednej nemenovanej firme ,fabrike nejdem konkrétne menovať čo robím kde robím ale som proste pracovník vo výrobnej linke ,dookola sa opakujúca činnosť, 8 hodín stáť na nohách v smrade a v hluku (predstavte si že máte celú zmenu pri uchu cinkulár) v lete keď sú horúčavy je tam aj 40 stupnou ,štvorzmenná nepretržitá prevádzka, sviatok -piatok to znamená ráno, poobede ,noc 2 dni voľna kde pol dňa prespím po nočnej zmene .A ešte nás nútia robiť 16ky .Trošku som premýšľal a prišiel som na to že vlastne človek je tu platený 70% podielom za to že tu proste "je" ,márni tu svoj čas a ničí si zdravie ,ale konkrétny druh činnosti sa zvládne naučiť aj mentálne retardovaný jedinec. V Máji to bude rok ako tam pracujem .S celej duše to tam nenávidím a nemám sa tam ani ským porozprávať lebo väčšina ľudí sú kreténi ktorý za týždeň preserú výplatu na chľast a bývajú u rodičov . Myslíte že je čas sa na to vykašlať a nájsť si niečo duchaplnejšie aj keď možno za menší plat .A vôbec čo hovoríte na takú robotu kde ste stroj a nie mysliaci tvor .
človek stroj
Uz nejedneho odviezli od vyrobnej linky rovno na psychiatriu... vacsina to tam vzda uz po par tyzdnoch ci dokonca dnoch, ti co vydrzia 2 roky a viac su uz z toho hluku, nadcasov, ponizovania, prisneho rezimu a nekonecnej monotonnej narocnej roboty uplne vymleti zombici bez normalnych emocii a bez zivota... snaz sa odtial vypadnut, praca na linke je dobra tak pre studenta cez prazdniny, ale clovek nie je stavany aby dlhodobo zvladal take sialene podmienky.
urcite sa pokus najst si inu pracu,inak tam prides o zdravy rozum.Ja som stravila v podobnych pracach pol zivota a ked som mala podobne myslienky,bolo mi povedane,bud rada,ze mas nejaku pracu,co sa stazujes,tak to je.takze som ubila v sebe akekolvek tuzby a nepracovala na sebe v predstave,ze zivot je len,robit ako robot,kde nad tebou niekto stoji,krici,rata normy a zvysok osadenstva nema ziadne zaujmy len,ci sa ozrat alebo nahulit.vacsina mojich znamych robila podobne prace,tazke som si myslela,ze to tak proste je.ale nieje.mozes dokazat daleko viac,dobre je vediet,co by ta tak bavilo robit..treba sa vzdelavat,posuvat,ucit nove veci..nenechaj si tam utekat svoj zivot..
Robil som vo fabrike, kde bola monotonna robota vo vysokej teplote. Bolo to dobre platene, ludia mali zaujem o tie miesta. Ale malokto to tam vydrzal. Fluktuacia ako svina. Personalne robilo nabor nepretrzite.
Tvoja robota bude asi nieco podobne. Da sa to robit len urcitu dobu. Ja si myslim, ze je na case to zmenit.