slabšie cítim polovicu tela

Príspevok v téme: slabšie cítim polovicu tela
hetéra

už vyše týždňa pociťujem z ničoho nič slabšie ľavú stranu tela. najprv to bola len taká svalová slabosť, neskôr ma boleli svaly na lavom stehne aj ruka. Dnes ráno sa zobudím a cítim slabšie už aj lavé viečko a takisto mám miernu derealizáciu ( zvláštne vnímanie okolia ). Tieto problémy som mala už aj cca 5rokov dozadu, pochodila som rôzne vyšetrenia cez MR neurologia, cievne, štítna žľaza, kardiolog a nič mi nezistili, problémy spontánne po cca 2rokoch vymyzli. A teraz OPAŤ. Začínam mať strach z toho čo budem opätovne zažívať. Netuším čo to môže byť mám cez 30rokov, pomýšľam už na roztrusenu sklerozu alebo niečo vážnejšie, nechápem nástup tých istých symptómov ako pár rokov dozadu, nikto mi nevedel nič zistiť. nemáte niekto skúsenosť s niečím podobným, som už zúfalá. Asi sa opatovne vydám na tortúru po doktoroch ...

nika82

hetera ides na MR?
na na MR neposlali, iba EEG- neviem ci to je postacujuce na vylucenie niektorych nechcenych diagnoz, zajtra sa spytam neurologicky
drzim palce :)

Gima

Daj si petrželku, citron a med do pohára zalej prevarenou vodou a nehaj vylúhovať ako čaj tých 10 - 15 min. Potom vypi. Podobne to skús s cesnakom, škoricou alebo chili. Dobrý liek je aj Mumio čisté z lekárne. Zožeň si Actimel nápoj.