Zdravim,
Na uvod by som chcela poznamenat ze som s priatelom 8 mesiacov - no za ten cas sa tak dobre pozname,vieme o sebe vsetko a sme tzv spriaznene duse...aspon mam taky dojem.
Len tym, ze mam psych problemy na ktore beriem lieky,samozrejme ze vie o tom a berie to ako normalnu vec lebo ich sam bral.Mam otrasne myslienky....viete, take vtierave myslienky co sposobuje paranoje - ze ma nema rad atd. Mozno to bude sa zdat detinske,a to mam 30r. Ale minule mi povedal ze jeho ex mu kupila darcek a poslala ho postou-mal sviatok. A hned moje domyslance, ze daco spolu maju....nelubi ma tak ako to prezentuje....boli spolu dlho preto mi to pripada tak, ze ja niesom pre neho az taka super ako ex. Mame spolocnych znamych, a jak sme sa zoznamili,to bol 1vecer, plakal kamaratovi ze ju stale lubi a nevie sa s toho dostat. Jasne ze potom sme sa stretavali a zalubili sa,a za ten cas ju skoro vobec nespomenul. Stve ma to ze mu poslala darcek...pritom je to k*** co ho podviedla a on si ten darcek nechal.
Viem mozno to znie vselijak, neodsudzujte ma prosim. Ziadam len uprimny nazor na to co ma stve. Okrem tychto veci sme mali harmonicky vztah,aj mame.len ja sa vnutorne trapim pre tie moje neznesitelne myslienky...Lekarka mi v tomto pomoct nevie,bola som uz tam.
Dakujem vazim si kazdu odpoved.
Priatel-jeho ex a terajsi nas vztah. Som s toho zufala
Zbytočne riešiš somariny... človek by mal byť vo vzťahu šťastný.. nelúbi sa Ti to, že mu ex dá darček on ho prijme a ani Ti to nepovie? Že má sms či foto s ex? No tak mu to povedz a ak sa nič nevyrieši kašli na neho, bodka vybavené, načo len stále riešiť, troška byť treba aj razantný vo vzťahu a čo? Koľko sú od seba, neviem čo je pár a po 5 rokoch chodenia... no neviem...
Takze myslite ze sa s nou nestretava ani nic ? Ci to ja len zvelicujem?Nedal mi najmensi dovod ho podozrievat..Okrem tohto. Alebo + aj to ze ma ako spomienky fotky so svojimi EX. Aj to je v pohode?
Ja od byvalych som vzdy vyhodila,vratila no ziadnu spomienku by som nechcela mat, s tymy co mi ublizili
Keby to prenho nieco znamenalo, tak by to pred tebou schovaval alebo by ti zamlcal, od koho to je.
Nestretavaju sa. Boli spolu 5rokov,a jak sa rozisli tak za par mesiacov sme sa hned dali dokopy.
Hmm...a to mi ani nepovedal ze dostal od nej darcek. Sama som sa opytala ze co je toto, a vtedy povedal ze mu to poslala,bola to taka somarina, ale predsa. Povedal ze netusi preco mu poslala darcek, lebo ze niesu v kontakte vobec,ublizila mu dost. A on si od nej darcek necha????? Ako keby mna dakto pravidelne podvadzal vsetko vyhodim,a neprijmem ziaden dar. Som zmetena s toho...lebo proste ma to vzalo a on len tak akokeby to nic nebolo mi odpovedal ze je to od nej a tym debata sa ukoncila lebo som ostala v soku. Nechcem to vytahovat,rozoberat by som bola za ziarlivku...
Ach jaj
ak su kamarati a su v kontakte, tak je ok, ze mu dala darcek, predsalen boli spolu dlho. Ale ak sa nestretavaju, tak je uplne nevhodne, aby mu nieco posielala.
ahoj, uplne ta chapem ja mam tiez podobne problemy ale u doktorky som nebola, zatial sa to snazim ovladat sama
no keby mojmu priatelovi da alebo posle byvala alebo hocijaka ina nejaky darcek asi by som vybuchla a "pekne" nieco povedala danej osobe .. nepride mi to vhodne a uz vobec nie ked sa nekontaktuju,nestretavaju a hlavne od nej to je blbe, kedze vie ze je zadany...