Neprijemne sustenie v usiach

amanda23

pokial ta v tych usiach neboli, tak sa nejdena o zapal, v tom pripade skus usne sviecky, pripadne nejake usne kvapky volnopredajne, ak by nepreslo, smer lekar..

michael

JE to veľmi zložité a môže ísť o rôzne ochorenia , srdca, obličiek, krčnej chrbtice, pľuc,stredného , alebo vnutorneho ucha.Ak presne chcete vediť čo vám je tak t robia našpecializovaných, kinikách, Bratislava, Praha.Berme do úvahy že máte ľahšiu formu . Taký celkový pohľad možeme povedať , e ide vlastne o nedokrvenie, resp. zanašanie organizmu v cievách čo má za následok hučanie či pískanie v uchu.Netreba to podceňovať a treba to urychlenie riešiť, lebo vám to ostane natrvalo. A po tom si u len na to treba zvykať do konca života.Ak máte zanesené uší mazom tak slabšie počujete,- spískaním či hučaním to nemá nič spoločné.Na ušnom vám stým často nopomôžu, treba navštíviť internistu, po prípade neurologa.Také slabšie stavy sa daju vyriešiť na po prvý raz, že vám (ak vám šušti nie píska) ked vám niekto iný zafúka do ucha jemný tlak vzduchu.

anavi951

Ahojte, ja mám presne toto isté. Tiež chodím na VŠ, a väčšinu času strávim zhrbená pri knihách. Tiež ma bolieva krčná chrbtica napr. keď zakloním hlavu. Ale nie je to nič strašné, veľké bolesti to nie sú, a vraj to pri zaklonení bolí veľa ľudí. Tak potom neviem prečo počujem v pravom uchu také zvuky - najviac ráno a večer. Cez obed sa mi tam semtam ozve - ako písala autorka tejto diskusie, keď niekto niečo hlasno povie, alebo niečo buchne, pustí sa voda. Niekedy mám pocit, že v tom pravom uchu počujem aj bitie srdca. Dosť sa bojím toho čo mi je. Určite sa v najbližších dňoch chystám k ušnému, dám si spraviť výplach, to je jedna možnosť. Ak to je z tej krčnej chrbtice neviem ako sa toho zbaviť, lebo cvičievam jogu a nie som absolútne bez pohybu. Ale asi potrebujem cvičenie ešte zintenzívniť. Nemá niekto podobné problémy s uchom? Čo by napísal ako sa toho zbavil alebo také niečo? Ďakujem

mellinda

Sonickaaaaa, mam nieco podobne, a myslim, ze to ma suvis s krcnou chrbticou. Takisto som na VS, pri pripravach stravim dlhe hodiny pri pc, nedostatok pohybu, atd. To sustanie v usiach sa mi vzdy objavi rano po prebudeni a trva cely den, niekedy sa to postupne zlepsi. Obcas ten stav trva aj niekolko dni, ale potom mi to zmizne same od seba. Proste jedno rano sa zobudim a je v usiach ticho. Kedze si bola uz aj u usneho a vylucili ti problem s usami, tak to podla mna bude tou chrbticou ako u mna.

Sonickaaaaaa

Cawky, mne susti v usach uz asi 3 mesiace pomaly sa to blizi k 4 mesiacu. Doktory mi uz wyplachli usi a wiac krat ma opakovane wysetrili ale len s to tym waplachnutim zhorsilo a kedze chodim na wysoku skolu a mam skusky, dost mi to wecer wadi pri zaspawani a potom som newyspata a nesustredena. Prosim was o welku pomoc. Wopred was dakujem.

FISKA

aby ste si nemysleli, ze sa mi to prihodilo necistenim si usi :) prave naopak :) ja si umyvam vlasy kazudy večer, takze aj palicky do usi maju velku spotrebu u mna :)
ale vraj sa nemaju pouzivat, lebo zatlacaju maz dovnutra... najlesie iba uterakom a pod...

ale pouzivam ich nadalej :)

FISKA

chod k usnej na precistenie...
budes tammat zasuseny, zatvrdnuty ahlboko zatlačeny ušny maz...
ja som bola pred 2ma rokmi.. tiez som to mala.. busenie srdca a podobne "počutiny"

nebolo to nič prijemne to čistenie.. robi to takou zahnutou ihlou.. boli to asi tak, ako ked si dost hlboko špáraš paličkou v uchu :) a potom ti vyberie niečo ako shrek si vybral v rozpravke zo svojho ucha... len asi o 95% menšie vyberie z tvojho ucha :))

je to nechutne, ja viem, ale od toho momentu akoby si začal lepsie počut, akoby ti odlahlo v usiach :)

Nikusqa

Ahooooj nevie mi niekto poradiť? Mám ešte len 13 rokov a už asi 2 mesiace mi šuští v ľavom uchu. Cez deň aj v noci nepretržite. Mám taktiež krivú chrbticu a podľa toho čo som čítala, vraj cviky na chrbticu pomáhajú. Poraďte mi prosím, ako sa mám toho zbaviť. Som zúfalá!!

Jupo

ja som prisiel z dovolenky, a uz 6 den mam v lavom uchu vodu , a neviem ako sa jej mam zbavit, vedel by mi niekto poradit ?

Jupo

ja som prisiel z dovolenky, a uz 6 den mam v lavom uchu vodu , a neviem ako sa jej mam zbavit, vedel by mi niekto poradit ?