je to angina alebo nieco horsie?

Príspevok v téme: je to angina alebo nieco horsie?
wheeler

po prekonani teploty a zimnice ma uz cca 7 dni neprestajne boli hrdlo nepomahaju mi ani cmulacie tablety neo-angin ani caje.. okrem toho dnes ma zacalo pobolievat na pravo od ohryzku co je predpokladam prava uzlina, zaboli pri odgrgnuti, začkani alebo prehltnuti, okrem toho ma tak isto v pravom uchu zvykne pichnut ak sa mi začka alebo ak si vytahujem sluchatko z uši ked dopocuvam hudbu.. po dalsie krvacaju mi dasna asi na 6 miestach z medzizubnych priestorov moze to byt zlou zubnou kefkou ale trochu sa obavam uz ci to nema suvis s anginou oslabenou imunitou alebo niecim inym.. kedze rovnake zubne kefky som pouzival aj predtym a nikdy som problem nemal az teraz.. dnes som dokonca smrkal krv ale potom to prešlo a odvtedy nič.. trochu som sa zlakol pretoze som nikdy taketo symptomy nemal a to som bol uz x krat chory .. o uzlinach ani nehovoriac prvy krat sa mi deje ze ma boli uzlina na krku.. je to pri angine bezne? Hladal som na googli ale iba som sa vystresoval ked mi tam medzi prvymi clankami vybehol clanok o rakovine hltanu s podobnymi symptomami..

k lekárovi

Choď k lekárovi, takéto témy nikdy nemajú zmysel, tu ti nik neporadí nič extra, akurát si môžeš kúpiť určité doplnky, ale ak nemáš dosť peňazí, tak nič poriadne nekúpiš. Rieš to cez obvodného, a nech ťa pošle na ďalšie vyšetrenia, zoberie krv a podobne.

Kýčera

Keďže sa Tvoj stav nezlepšil, ale zhoršil, tak by si mal zájsť k lekárovi, môžeš mať zápal vyvolaný nejakou infekciou, či baktériou, potom potrebuješ ATB. A zatiaľ sa riaď radami Blueberry.

blueberryNN

Je to uplne normalne, neboj sa, nezomieras. Na krvacanie dasien ale aj celkovo na tieto problemy si naordinuj denne konske davky vitaminu C, zrejme ho mas poriadny deficit (kup si tabletky v lekarni). Krv z nosa smrkas preto, lebo mas vysusenu sliznicu z nadchy, moze to byt aj horsie. Na to ti v lekarni tiez daju pripravok. Uzlina ta boli preto, lebo ked mas taky brutalny zapal hrdla, tak kdesi sa to v tele cistit musi a uzliny su tu prave na to. Na brutalny zapal hrdla si precitaj temu Velmi zapalene hrdlo, ktora tu kdesi je. V skratke, kloktaj kazdy den kazdu hodinu pravidelne vodu, do ktorej nasypes sol. Pravidelnost je klucova!

Mesačný princ

Ja som mal také symptómy celý December. Daj tomu čas. Aj choroba je choroba a pri tých zmutovaných vírusoch sa to niekedy ťahá veľmi dlho.