Fitko - chcem pribrať

Príspevok v téme: Fitko - chcem pribrať
Minchia

Ahojte
Mam cca 165cm 49kg som dievča
Chcela by son pribrat a preto som zacala chodiť do posilovni. Cvičím tak , že najprv si dám beh, alrbo bicykel, potom cvičím nohy a potom brucho a ruky . No bojim sa aby nenastal náhodou opačný efekt a to že schudnem. Beriem aj gainer ....aké cviky mam robiť ked mne nejde o to byť chudá chcela by som len zadok mať okrúhly a nie plochy. Mate skúsenosti ?

Jana923

Vhodné by bolo stravu doplniť aj o morské riasy, pretože vyrovnávajú metabolizmus a pomáhajú priberať (aj chudnúť - skrátka dostať telo do "normálnej váhy)". Za seba môžem odporučiť značku Alga Forte od Ecce Vita, ale je toho veľa - -odkaz odstránený- :-)

BBh

áno schudneš ale tuk a naberieš svaly :) radšej by som vynechal kardio a na zadok samozrejme drepy a mostik sú najlepšie cviky

petronelka12

vyskúšaj vitamín B12, ja som brala kvapky a nabrala som na seba kilečká, mala som veganske z vitarian.sk

Gima

Zadok je takisto iba sval - ritný sval. Takže odporučam cviky na spevnenie stehenných svalov. Bicyklovanie, skoky, švihadlo. Fitnesstrener vie aj cviky, no v prvom rade je strava.

danielson33

jednoznačne spravne rady sú že hlavne sa poriadne najedz a to kludne aj päť krat za den. V posilke velmi nerob kardio ale skôr naozaj silove civky s menej opakovaním aby si nebola troska ešte chudšia než si

Gima

Kup si kefír s 3,5% tuku. Chodievaj do pizzerie a denne vypi litrovú kolu. Nabeton priberieš a hlavne nič nerob.

gabča

Ahoj MINCHIA!
Keď chceš pribrať, tak začni viac cviky na svaly, silové cvičenia, ale neviem aké teraz robíš. Keď robíš napr. také brušáky, a máš chudé brucho, tak sa ti začnu svaly viac predierať. Ide však aj o stravu. Určite jedz zdravo, ale nie tak že na deň 2 mrkvy!! :DDD Napr kukurica je zdravá, ale sa z nej nechudne, skôr priberieš. držím ti prsty. :)

0vecka

ak xces pribrat tak kardio jh eblbost ako traky... na pribranie Mrtvy tah drepy, bench press... a najdi si na nete kalkuacku kolko kalorii mas zjest denne aby si pribrala... gainer v podstate nepotrebujes ale nieje na skodu... a potrebujes dost proteinov...